Sponsoreret indhold fra Danske Spil

I går var der fornemme gæster i Statsministeriet, da Lars Løkke Rasmussen fik besøg af HKH Kronprins Frederik og Christian Prudhomme, der er løbsdirektør for Tour de France. Danmark har lagt billet ind på at afholde starten af Tour de France i 2020 eller 2021, og det var det, der var emnet under frokosten. Og skal man tro Danske Spil*, så kan man godt forvente, at touren snart lægger vejen forbi.

- Det er tre meget prominente folk, der har sat sig til bords sammen, og det gør man ikke, hvis man ikke allerede er langt i processen. Så vores bud er, at de danske cykelfans godt kan begynde at glæde sig, selv om aftalen endnu ikke er underskrevet, siger oddssætter hos Danske Spil*, Jeppe Helbo

Danske Spil* giver odds 1,45 på, at Tour de France får start i Danmark senest i år 2021, mens man får

odds 2,50, hvis det ikke skulle lykkedes.

- Vi har før vist, at vi er i stand til at afholde store cykelløb. Det har vi gjort, da vi havde VM i København, og vi gjorde det også, da vi havde Giro d´Italia. Samtidig virker Christian Prudhomme meget positiv, når han omtaler mulighederne for Danmark som startsted for Tour de France, siger Jeppe Helbo.

Helt konkret er der tale om, at Danmark kan få hele tre etaper i 2020 eller 2021. Den første etape er planlagt til at være en enkeltstart i København. Derefter følger en etape fra Roskilde til Odense efterfulgt af en etape fra Vejle til Sønderborg.