Danske Spil tilbyder 100 kroner live-freebet til EM-finalen mellem Portugal - Frankrig på søndag. Se hvordan du gør her.

Der resterer nu kun én kamp ved årets EM-slutrunde.

Søndag aften kl. 21 skal vi have afgjort, om Portgual endelig skal sikre sig EM-trofæet, eller om Frankrig kan skabe national ekstase med endnu en slutrunde-triumf på hjemmebane.

Til finalen er Danske Spil på banen med et tilbud, som er svær at modstå for enhver valuebettor.

Spiller du for 100 kroner på EM-finalen inden kampstart, så får du tilsvarende 100 kroner som freebet, som skal spilles som live-spil på kampene.

Sådan gør du

  • Brug vores kampagnelink nederst og kom direkte ind til tilbuddet.
  • Spil for mindst 100 kr. på én kupon på finalen inden kampstart. (Systemspil og LIVE tæller ikke med). 
  • Hermed optjener du et live-freebet på 100 kroner, som skal bruges live på EM-finalen. Dit freebet på 100 kr vil være synligt, når du har valgt et LIVE-væddemål på EM 2016.
  • Indtast 100 kr. i beløbsfeltet. Husk at klikke på ”freebet” ovenover Køb-knappen, og vælg dit freebet inden du køber dit spil.
  • Regler og vilkår gælder.


Bemærk: Der er tilfælde hvor et bookmaker-tilbud ikke gælder alle kunder (eller ikke er brugbare for alle, fx pga personlige indsatsgrænser). Vi opfordrer til at man, hvis i tvivl, kontakter bookmakerens kundeservice for at finde ud af hvilken kategori man tilhører.