Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Torsdag aften skal FCK spille deres første kamp i Europa Leagues gruppe C. Ifølge Danske Spil*, så får FCK det lidt svært ved at gå videre fra gruppespillet.

- Vi har odds 2,20 på FCK ender i top 2 i gruppespillet, hvilket vil avancere dem til 1/16-finalerne. I procenter så vurderer vi altså, at FCK har ca. 45 % chance for at gå videre, udtaler Peter Emmike, oddsansvarlig hos Danske Spil* og fortsætter:



- FCK er havnet i en meget svær gruppe med Zenit, Slavia Prag og Bordeaux. Zenit St. Petersburg topper den russiske Premier League som ubesejret efter de første syv runder. De har spillet over 150 kampe i europæiske klubturneringer, så deres erfaring er meget stor.



- Slavia Prag ligger nr. 1 i den tjekkiske 1. Liga, og sammen med Plzen, så kæmper de hvert år med om mesterskabet. De har en rigtig stærk trup, og en god hjemmebane, så de kan også forvolde FCK problemer.



- Til sidst er der Bordeaux, som jo har jo danske Lerager og Cornelius i spillertruppen. Holdet er kommet mindre godt fra start i den franske Ligue 1, hvor de blot har fire point efter de første fem runder. De har dog potentiale til meget mere, og de var klart ét af de stærkeste hold FCK kunne trække fra det seedningslag, siger Peter Emmike.



- FCK fører jo Superligaen, men senest viste de svaghedstegn i 3-1 nederlaget til FCM. Deres trup er ikke specielt bred, så det bliver en udfordring for Ståle at skulle kæmpe med om det danske mesterskab samtidigt med, at der skal spilles europæisk. Hjemmebanen er FCK’s force, hvor de kun har tabt én af de sidste 10 europæiske kampe. Det er klart i Parken, at de skal hente størstedelen af deres point, hvis de skal have en chance for videre avancement i Europa League, afslutter Peter Emmike.



- Vil du spille på FCK’s chancer i Europa League? Gør det
her.