Rød-hvide Formel 1-odds fra Danske Spil*: Debutant Kevin Magnussen kan gå i top6 i første løb og får mindst 2 podieplaceringer i løbet af sæsonen. Verdensmester? Næppe - men mange satser på det...

Nedtællingen har været i gang længe, og søndag morgen skydes årets Formel 1 endelig i gang, når sæsonens første Grand Prix køres i australske Melbourne. I Danmark er de flestes øjne rettet mod Kevin Magnussen, der debuterer som Formel 1-kører i den legendariske McLaren-racer. Og sådan er det også hos Danske Spil*.


- Vi forventer, at danskerne virkelig kommer til at tage Formel 1-sporten til sig i år, da vi i Kevin Magnussen har en dansker, der forventeligt kommer til at kæmpe med i den sjove ende af feltet. Så vi er naturligvis klar med en bred vifte af spil både på de enkelte løb og på sæsonen som helhed, fortæller Lasse Erdmann, oddssætter hos Danske Spil*.

De fleste spiller på Magnussen som verdensmester 

Verdensmester

Danske Spil

Odds

Hamilton 3,25
Vettel 4,00
Rosberg 6,00
Alonso 7,50
Button 11,00
Magnussen 14,00
... ...

- Selvom sæsonen ikke er startet endnu, kan vi allerede godt melde om en Magnussen-feber. Danskerne vil rigtig gerne spille på den kommende Formel 1-sæson, og de har generelt rigtig stor tiltro til, at Kevin Magnussen får en flot debutsæson i verdens mest prestigefyldte motorsportsklasse, siger Lasse Erdmann og nævner, at Magnussen på nuværende tidspunkt er den suverænt mest spillede som verdensmester 2014.

Danske Spil* har ham som den 7. største favorit til at blive verdensmester til odds 14. 

Den 21-årige dansker har da også allerede imponeret stort i optakten til sæsonen med flere flotte testresultater – og chancerne for et godt resultat allerede i Australien er bestemt til stede.

Top6 i Melbourne er en god mulighed

- Vi tror på, at han kommer til at levere en fin indsats. Han har set stabil ud i optakten med gode testresultater, og han virker ikke tynget af nerver, siger Lasse Erdmann.

Det er dog Lewis Hamilton, der er Danske Spils favorit til at køre først over stregen i det australske Grand Prix, hvor verdensmesteren fra 2008 giver odds 3,00. Til sammenligning giver Kevin Magnussen pengene 16 gange igen.

- Det er sjældent, at en debutant ligefrem går hen og vinder sit første Grand Prix, men det er bestemt en realistisk mulighed, at Kevin Magnussen tangerer eller forbedrer sin far Jan Magnussens bedste resultat, der er en sjetteplads, fortæller Lasse Erdmann.

Danske Spil* har odds 2,10 på, at Kevin kører sig i top 6 i Melbourne.

Vinder, Melbourne Grand Prix

Danske Spil

Odds

Hamilton 3,00
Rosberg 5,00
Alonso 9,00
Massa 10,50
Button 12,00
Magnussen 16,00
... ...

Mindst 2 podie-placeringer i sæsonen

Men selvom den danske motorsportskomet ikke er den mest oplagte kandidat til en podieplacering i Australien, så skal de danske Formel 1-fans nok få rig lejlighed til at kippe med dannebrog i løbet af sæsonen.

Danske Spil* vurderer i hvert fald, at Magnussen junior har alle chancer for at opnå endog flere podieplaceringer i løbet af sæsonen.

- Det vil overraske os, hvis ikke Kevin Magnussen napper mindst et par podieplaceringer. To eller tre podieplaceringer er nok det mest realistiske – men det kan også sagtens bliver flere, lyder det fra Lasse Erdmann.

0-1 podieplaceringer 2-3 podieplaceringer 4 eller flere podieplaceringer
Odds 5,00 Odds 2,10 Odds 2,30

Vinder Mini Mag et løb i debutsæsonen?

En dansk Grand Prix-sejr er det til gengæld mere tvivlsomt, at vi kommer til at opleve i 2014-sæsonen.

- Hvis Kevin Magnussen skal helt til tops i et Grand Prix, så er det altså verdensstjerner som Lewis Hamilton, Sebastian Vettel og holdkammeraten Jenson Button, han skal køre fra. Det er bestemt ikke urealistisk, at det kommer til at ske, men det er altså svært i så stor en sportsgren som Formel 1, siger Lasse Erdmann.

0 sejre 1 sejr 2 eller flere sejre
Odds 2,00 2,50 4,50


Alle spillene findes her: Danske Spil* -> Oddset -> Motorsport -> Formel 1