Danske Spil har julequiz hver dag indtil juleaften. Det er en multiple choice-quiz på tid. Der spares 2 freebet kr op pr. korrekt svar, og samtidig er der rejsegavekort på 20.000 kr til den samlede vinder med flest korrekte svar i perioden.

Danske Spil forsøder julemåneden med en julequiz, hvor man hver dag indtil juleaften kan svare på multiple choice-spørgsmål til en udvalgt kamp. Der er 5 spørgsmål pr. dag og man har 10 sekunder til at vælge mellem de 3 svarmuligheder til hvert spørgsmål. Hvert korrekt svar honoreres med 2 kr til et freebet, som spares løbende op og udbetales d. 6 januar i det nye år. Således kan man vinde et freebet på 240 kr, hvis man svarer korrekt på alle 120 spørgsmål i konkurrencen.

Find julequizzen på Danske Spils hjemmeside. Danske Spil - > Oddset - > Klik på Julequiz-banneret til højre

Rejsegavekort på 20.000 kr til vinderen!

Foruden freebet-opsparingen er der en hovedpræmie på højkant. Nemlig et rejsegavekort på 20.000 kr til et hvert rejsemål som Travel Sense udbyder. Den samlede vinder er den bruger, der har flest rigtige svar i hele konkurrenceperioden og i tilfælde af pointlighed trækkes lod. Vinderen bliver offentliggjort på Oddsets Facebookside d. 7. januar 2015.

FAQ

Q: Hvad handler Oddsets Julequiz om?

A: Det er såmænd ikke så mystisk – det er en quiz, vi afholder her op til jul! Hver dag kan du svare på quizspørgsmål, der handler om dagens største kamp eller fodbold begivenheder i 2014.

Q: Hvad koster det at deltage?

A: Det er helt gratis at deltage. Du skal bare tilmelde dig konkurrencen her på denne side, så har du chancen for at vinde.

Q: Hvornår kan jeg deltage?

A: Du kan være med hver dag fra 1. til 24. december. Der er nye spørgsmål hver eneste dag lige til og med juleaften.

Q: Hvad kan jeg vinde?

A: Du kan vinde freebet-kroner til din spilkonto for hver eneste rigtige quizsvar, du har givet! Når du svarer rigtigt på et af dagens fem spørgsmål (hvor du altid får tre muligheder), får du sat 2 freebet-kroner lige ind på din spil-konto. Dermed kan du samle 10 freebet-kroner pr. dag, og op til 240 i hele december.
Og ikke nok med det: Den, der har flest rigtige svar over hele december vinder et rejsegavekort på hele 20.000 kr.! Så vær med helt fra starten!

Q. Hvad er freebet-kroner?

A: Et "freebet" indebærer, at du kan deltage i et Oddset-spil, uden at en indsats trækkes fra din konto. Freebet-beløbet bruges til at beregne den mulige gevinst. Hvis et freebet registreres som vundet, i henhold til gældende spilleregler for Oddset, beholder du freebet-gevinsten. Freebet-gevinsten udregnes som freebet-værdien ganget med det spillede odds, som er angivet på kuponen minus freebet-værdien. Eksempel: 100 kr. freebet indskudt til odds 3,00 giver en gevinst på 300 kr. minus 100 kr. = 200 kr., som indsættes på spillekontoen. Et freebet kan kun bruges på Oddset-spil via danskespil.dk og mobilen, og kan kun bruges én gang. Et freebet kan bruges til både single og systemspil, men kan ikke deles op på flere kuponer. Et freebet kan kun bruges på sportsspil – enten på pre- eller Live-spil. Et freebet skal bruges inden udløb af tilbuddet for det pågældende freebet – sker dette ikke, bortfalder freebet-tilbuddet. Udløb for Oddset julekalender freebet er 30.01.2015. I tilfælde af, at du har flere væddemål på din betslip, bruges freebettet på det øverste væddemål, du spiller.

Q: Kan jeg spille for mine freebet-kroner?

A: Ja, du kan spille for alle dine freebet-kroner, og gevinsterne kan du spille videre for – eller hæve og beholde. Lige som det passer dig.

Q: Hvad er ”Dagens Julegave”?

A: Hver dag udvælger vi tre topkampe i dansk eller europæisk fodbold, og giver særlig gode tilbud på spil på dem! Det er det, vi kalder ”Dagens Julegave”. Når du er færdig med dagens quiz, kan du så let som ingenting klikke videre og spille på kampene, hvis du har lyst til det. Nogle dage er ”Dagens Julegave” også en overraskelse på nogle af Danske Spils andre produkter.

Q: Hvordan kan jeg få svar på yderligere spørgsmål?

A: Har du spørgsmål, kan du skrive til: [email protected] ringe til Danske Spils kundecenter på telefon 36 72 80 80 i tidsrummet 9–24 hver dag.