DM i Oddset: Danske Spil kårer Danmarks Bedste Oddser og uddeler 28 billetter til en lækker fodboldrejse. Deltag i den gratis konkurrence...

DM i Oddset

Det gælder om vinde så mange fiktive gevinstkroner som muligt på Oddset.

Konkurrencen er delt op i 8 indledende runde-uger (kvalifikation) og 1 finalerunde.

De 8 kval-runder løber 20. januar-16. marts. De 100 bedste i hver runde går videre til finalerunden der spilles 17.-23. marts.

De 20 bedste i finalen plus de 8 kvalrunde-vindere præmieres med en fodboldrejse der indeholder 3 topkampe i 3 europæiske lande på 3 dage.

Gode traditioner skal man holde fast i, og derfor er Danske Spil og Oddset stolte over igen at kunne præsentere DM i Oddset. Der skal findes og kåres Danmarks aller-allerbedste Oddset-spiller. Præmien er som altid en plads på Verdens Bedste Fodboldrejse, og der er rekordmange pladser på højkant denne gang.

Deltag i DM i Oddset her

De 20 bedste i finalen vinder hver en plads på Verdens Bedste Fodboldrejse, ligesom de otte ugevindere, Oddset kårer undervejs, også får sig hver et sæde på den legendariske, intense og oplevelsesrige tur.

Det er gratis at deltage, og du spiller med via Danske Spils hjemmeside, hvor du gennem otte uger har chancen for at vise dit værd og nå i finalen. Og er du god nok, bliver det dig, der kan spænde dig fast, når Oddset d. 4. april sender flyveren af sted mod 3 fodboldkampe i 3 europæiske lande på bare 3 dage.

Første kval-runde er overstået, men syv resterer - så der er stadig masser af finalepladser at spille om. Skynd dig ind og spil med – du får 1.000 point at starte med. Held og lykke. 

Deltag i DM i Oddset her