Danske Spil giver et freebet på 100 kr. til Live-spil. Tilbuddet gælder alle kunder der spiller mindst 100 kr. på én kupon på aftenens Europa League.

Efter et par hektiske dage med Champions League, er det i aften tid til den anden store turnering i UEFA-regi; Europa League, hvor bl.a. FC Midtjylland skal i kamp for at fortsætte den stærke, europæiske stime.

Hos Danske Spil er der gaver at hente i form af et 100 kr. freebet, som kan bruges til live-spil på netop aftenens kampe i Europa League. Freebet gives til alle kunder der placerer mindst én kupon på Europa League før kampstart. Når kampene så er i gang, kan du indløse et freebet på et live-spil.

OBS: Dette tilbud har også været gældende til ugens CL-kampe. Hvis du allerede har benyttet tilbuddet til CL, kan du ikke benytte det til aftenens EL-kampe.

Sådan gør du

  1. Log ind på din Danske Spil spilkonto på mobil eller pc. Har du endnu ikke en konto, så opret en her.
  2. Spil for mindst 100 kr. på én kupon på Europa League-kampe – inden kampstart.
  3. Vælg et vilkårligt Live-spil mens kampen er i gang.
  4. Når du indtaster indskuddet på dit Live-spil, står dit Live-freebet på 100 kr. klar til dig på din kupon.
  5. Husk at markere dit freebet der er placeret over køb-knappen, inden du køber dit spil.

Regler & vilkår for dette tilbud

  • Tilbuddet gælder frem til torsdag den 22.10.2015 kl. 23:59.
  • Dit freebet gælder kun på Live væddemål mens kampene er i gang hos Oddset på danskespil.dk eller mobilen, og udløses kun ved et indskud på 100 kr. eller mere, som skal spilles inden torsdag d. 22.10.2015 kl. 23:59.
  • Du må gerne kombinere dit 100 kroners spil med flere kampe.
  • Spiller du for mere end 100 kr. vil dit freebet til Live-spil fortsat være 100 kr.
  • Tilbuddet kan kun anvendes én gang per kunde.
  • Hvis dit freebet registreres som vundet i henhold til gældende spilleregler for Oddset, beholder du freebet-gevinsten. Freebet-gevinsten udregnes som freebet-værdien ganget med det spillede odds, som er angivet på kuponen minus freebet-værdien. Eksempel: 100 kr. freebet indskudt til odds 3,00 giver en gevinst på 300 kr. minus 100 kr. = 200 kr., som indsættes på spilkontoen.
  • Dit freebet kan bruges til både single og systemspil, men kan ikke deles op på flere kuponer. I tilfælde af, at du har flere væddemål på din betslip, bruges freebettet på det øverste væddemål, som har en indsats på freebettets værdi eller over.
  • Problemer med at hente dit freebet? Ring til os på 36 37 19 99.