Danske Spil* giver et freebet på 100 kr. til Live-spil. Tilbuddet gælder alle kunder der spiller mindst 100 kr. på én kupon på aftenens Europa League.

Efter et par hektiske dage med Champions League, er det i aften tid til den anden store turnering i UEFA-regi; Europa League, hvor bl.a. FC Midtjylland skal i kamp for at fortsætte den stærke, europæiske stime.

Hos Danske Spil* er der gaver at hente i form af et 100 kr. freebet, som kan bruges til live-spil på netop aftenens kampe i Europa League. Freebet gives til alle kunder der placerer mindst én kupon på Europa League før kampstart. Når kampene så er i gang, kan du indløse et freebet på et live-spil.

OBS: Dette tilbud har også været gældende til ugens CL-kampe. Hvis du allerede har benyttet tilbuddet til CL, kan du ikke benytte det til aftenens EL-kampe.

Sådan gør du

 1. Log ind på din Danske Spil* spilkonto på mobil eller pc. Har du endnu ikke en konto, så opret en her.
 2. Spil for mindst 100 kr. på én kupon på Europa League-kampe – inden kampstart.
 3. Vælg et vilkårligt Live-spil mens kampen er i gang.
 4. Når du indtaster indskuddet på dit Live-spil, står dit Live-freebet på 100 kr. klar til dig på din kupon.
 5. Husk at markere dit freebet der er placeret over køb-knappen, inden du køber dit spil.

Regler & vilkår for dette tilbud

 • Tilbuddet gælder frem til torsdag den 22.10.2015 kl. 23:59.
 • Dit freebet gælder kun på Live væddemål mens kampene er i gang hos Oddset på danskespil.dk eller mobilen, og udløses kun ved et indskud på 100 kr. eller mere, som skal spilles inden torsdag d. 22.10.2015 kl. 23:59.
 • Du må gerne kombinere dit 100 kroners spil med flere kampe.
 • Spiller du for mere end 100 kr. vil dit freebet til Live-spil fortsat være 100 kr.
 • Tilbuddet kan kun anvendes én gang per kunde.
 • Hvis dit freebet registreres som vundet i henhold til gældende spilleregler for Oddset, beholder du freebet-gevinsten. Freebet-gevinsten udregnes som freebet-værdien ganget med det spillede odds, som er angivet på kuponen minus freebet-værdien. Eksempel: 100 kr. freebet indskudt til odds 3,00 giver en gevinst på 300 kr. minus 100 kr. = 200 kr., som indsættes på spilkontoen.
 • Dit freebet kan bruges til både single og systemspil, men kan ikke deles op på flere kuponer. I tilfælde af, at du har flere væddemål på din betslip, bruges freebettet på det øverste væddemål, som har en indsats på freebettets værdi eller over.
 • Problemer med at hente dit freebet? Ring til os på 36 37 19 99.