Sponsoreret indhold fra Danske Spil

 

De sidste to sæsoner har FC København vundet Superligaen, men i år måtte de nøjes med en 4. plads. Til trods for en skuffende sæson, så har Danske Spil* FCK til som favoritter til at vinde Superligaen i 2018/19.



- Vi tilbyder odds 2,40 på FCK til at vinde Superligaen i næste sæson. De er efterfulgt af FCM til odds 2,90 og Brøndby 3,75, siger Mathias Reimer Larsen, oddssætter hos Danske Spil* og fortsætter:



- FCK er i vores optik favoritter, da de har de største økonomiske muskler i dansk fodbold. De har tidligere spenderet store beløb for at få de spillere de vil ha’, og det er jo heller ikke mere end seks måneder siden, at de købte Viktor Fischer. Han har klart været en af forårets helt store profiler. Det er selvfølgelig også værd at bemærke, at på nær i år, så har FCK vundet metal de sidste 17 år i træk. Det vidner altså virkelig om en dansk topklub.



- FC Midtjylland skal nu ud og spille kval til Champions League, og hvis de kommer i gruppespillet, så vil det jo også have en enorm betydning for deres budget. Når det er sagt, så har de jo allerede en stærk trup. Med udsigten til at spille europæisk fodbold, så vil de også ha’ lettere ved at holde på deres profiler. Derfor, hvis de kan holde på deres profiler, samtidigt med at de får købt nogle gode spillere, så er de naturligvis én af favoritterne til at vinde Superligaen til næste sæson, siger Mathias Reimer Larsen.



- I forhold til Brøndby, så er vi lidt mere usikre på, hvordan deres trup vil se ud efter transfervinduet. Flere spillere er på vej væk. Rønnow skal jo til Frankfurt, og Pukki har umiddelbart også spillet sin sidste kamp i den blå-gule trøje. Wilczek, Jung, Larsson, Halimi og Mukthar har alle været oppe at vende i medierne. Med store ændringer, så er det sjældent at resultaterne kommer i første sæson, så derfor vurderer vi, at FCK og FCM er foran Brøndby i forhold til at vinde mesterskabet i næste sæson.



Ønsker du et samlet overblik over oddsene på Superliga-vinder 2018/19? Få det her.