19/20-sæsonen i Premier League sluttede i weekenden, mens der i Superligaen blot resterer en enkelt playoff-kamp. BetXpert har talt med Danske Spil* om, hvilke hold der var mest populære at spille på i 19/20-sæsonen.

I England endte mesterskabstørken omsider for Liverpool, der vandt sit første mesterskab siden 1990 i suveræn stil med 18 point ned til Manchester City. Superligaen blev vundet i næsten lige så suveræn stil af FC Midtjylland, der sluttede 14 point foran FC København.

FC København var ellers det hold, som de fleste troede på hos Danske Spil*. Dog troede de fleste spillere på Liverpool som engelske mestre. Det fortæller Peter Emmike Rasmussen, der er oddsansvarlig hos Danske Spil*.

- FCK var det mest spillede udfald som dansk mester med 42 procent af alle indskuddene. Derefter fulgte FC Midtjylland med 25 procent, fortæller Peter Emmike til BetXpert og fortsætter:

- Liverpool var det mest spillede udfald som Premier League-vinder med 33 procent af alle indskuddene, og herefter fulgte Manchester City med 22 procent.

Peter Emmike begrunder indskuddene på disse fire hold med, at det er de klubber, hvor det har været muligt at placere vinderspil i længst tid.

 

- At det er de fire hold der er de største indskud på, skyldes naturligvis, at det er de hold, der har været åbne for spil i længst tid, så derfor kan jeg godt forstå, du spørger til indskuddene inden sæsonen, men de konkrete tal har jeg ikke, siger Peter Emmike.

Disse udfald havde været dyrest for Danske Spil*

Hvis AGF, AaB eller Manchester United havde vundet mesterskabet i henholdsvis Superligaen og Premier League, ville det have kostet millioner af kroner for Danske Spil*

-  Hvis AGF eller AaB havde vundet det danske mesterskab, så ville det have været de dyreste udfald for Danske Spil* med henholdsvis 4,5 millioner og 3,8 millioner kroner i udbetaling.

- Manchester United ville have været det dyreste udfald som engelsk mester. Det ville have kostet knap tre millioner kroner i udbetaling, fortæller Peter Emmike.

I den modsatte boldgade finder vi blandt andre de to mesterhold i Superligaen og Premier League. Begge var gode udfald for Danske Spil*

- Lidt overraskende er det måske at FCM samt Horsens var de bedste udfald for Danske Spil*. FCM skyldes jo, at de lå som store favoritter henover sæsonen, og mange er nok blevet fristet af oddset på FCK og AGF.

- Det samme er lidt tilfældet i England. Her var Liverpool samt Watford de to bedste udfald for Danske Spil*. Her er mange indskud i sæsonen kommet på Manchester City, da også Liverpool undervejs i sæsonen var meget store favoritter og dermed gav et lavt odds, lyder det fra den oddsansvarlige i Danske Spil*.

Flest spil på AGF som mester i 20/21

AGF har haft en strålende sæson, og de sikrede sig bronzemedaljer for første gang i 23 år. Euforien blandt AGF-fans har da også været til at få øje på. Både på sociale medier, men også i bybilledet i Aarhus, hvor spillerne er blevet hædret på et niveau, hvor man skulle tro, at de havde vundet enten mesterskabet eller pokalturneringen.  

Denne eufori lader til også at have sat sit aftryk på den kommende sæson. I hvert fald er AGF det indtil videre mest spillede udfald som dansk mester i sæsonen 20/21. 

- AGF er indtil videre det mest spillede udfald som dansk mester 2020/2021 med 25 procent af indskuddene, og herefter følger FCM, siger Emmike.

I Premier League er der stor tiltro til Manchester United, hvor 40 procent af indskuddene er sat på Solskjærs mandskab, der har gjort det godt siden fodbolden igen rullede rundt omkring i Europa. 

- Manchester United er det mest spillede udfald som kommende engelsk mester med 40 procent af indskuddene. Herefter følger Chelsea og Arsenal, og det skyldes nok primært de pænt høje odds, der er på de tre hold, fortæller Peter Emmike Rasmussen.