WSOP er hans første større live-turnering, men ikke desto mindre har danske Mikael Simonsen fra Esbjerg foreløbig placeret sig som den bedste spiller hos Betfair* Poker, inden der tages hul på Dag 4. Imponerende resultat af Simonsen, der har klaret sig bedre end de 75 andre spillere, som Betfair* Poker har sendt til VM i poker.

Mikael kvalificerede sig til WSOP via en satellit-turnering på BetXpert, tog kæresten og et vennepar under armen, og har siden da markeret sig som en af de bedste danskere – og desuden sikret sig en pæn timeløn for sin hidtidige indsats i Las Vegas.

- Det har været fedt indtil videre. Bare det at være her på hotellet, hvor du møder alle de store stjerner er sjovt. Jeg talte med Chris ”Jesus” Ferguson i elevatoren den anden dag – og det er klart, at du som pokerspiller har god underholdning ud af at kunne kigge rundt på de andre borde og se på spillere som Phil Ivey og Annie Duke.

Mikael Simonsen har inden fjerdedagen placeret sig i den rigtige halvdel af det tilbageværende felt, men har ikke lagt taktikken, inden det påny går løs.

- Jeg har ikke lagt mig fast på noget endnu. Nu skal jeg lige have noget søvn og så må vi se i morgen. Starten kan gå hen og blive afgørende, da vi er 4 skandinavere på bordet, så det bliver en hård start, fortæller Mikael Simonsen, der nåede at gøre sin bachelor-opgave på HA færdig, mens han kvalificerede sig ind til WSOP.

- Jeg læser fortsat og har ingen planer om at skulle spille poker på fuld tid. Der skal være plads til andre ting i tilværelsen. Når jeg er færdig her har jeg lovet min kæreste og to venner, at hvis det gik godt, så ville jeg leje en Hummer og køre ud til vestkysten. Det får jeg nok svært ved at slippe udenom nu, griner Mikael Simonsen.

Udover Mikael Simonsen var en anden af Betfair* Poker’s danske spillere, Peter Fischer, tæt på at få kontant udbytte af WSOP. Han kom med blandt de 1,100 bedste, men inden ’boblen bristede’, som det populært hedder sig, røg han ud.