Torsdag venter der de resterende tre danske klubber i UEFA Cuppen svære opgaver i bestræbelserne på at nå gruppespillet. De danske mestre fra Brøndby møder hjemme Zürich, FC København skal en tur til Hamburg og FC Midtjylland skal på den formodentlig sværeste opgave ude mod de forsvarende mestre fra CSKA Moskva.

Sportingbet er som altid klar med odds på samtlige kampe i 1. runde af UEFA Cuppen. På forhånd tilskrives Brøndby de største chancer for videre avancement. De danske mestre har uheldigvis fået en del skadesproblemer, senest med den helt store profil Daniel Agger, som er ude i de næste par måneder. Derfor må modstanderne fra Zürich, der for tiden ligger nummer to i den schweiziske liga, under alle omstændigheder ikke undervurderes. Sportingbet giver odds 1,73 på hjemmesejr, mens der betales odds 2,50, hvis Brøndby fører ved halvleg. Ved sejr til FC Zürich giver Sportingbet odds 4,33.

Et andet spændende opgør - set med danske øjne - spilles i Hamburg. HSV er kommet med i UEFA Cuppen ved at kvalificere sig gennem Toto-Cuppen. Her vandt de blandt andet finalen samlet over det spanske storhold fra Valencia, så der er ingen tvivl om, at det er en skræmmende modstander, FCK står overfor. Sportingbet giver to gange pengene igen, hvis tyskerne vinder med mindst to mål. Da danske hold dog traditionelt gør det godt mod tyske modstandere, og da FCK’s forsvar ser rigtig stærk ud i øjeblikket, er Sportingbet’s odds 8,50 på en dansk overraskelse måske en overvejelse værd.

Det sidste danske hold FC Midtjylland ser ud til at komme i menneskehænder ude mod CSKA Moskva. Russerne vandt sidste år UEFA Cuppen, og holdet ser mindst lige så stærkt ud i år. Torsdagens måske bedste væddemål af alle kunne være, at CSKA vinder kampen med mindst to mål. Sportingbet giver odds 1,67 for hjemmesejr med to mål eller mere. Tror man på en endnu større sejr, kunne odds 2,86 på mindst fire mål i kampen være en mulighed.

Og så er torsdag den 15. september sidste chance for nye kunder for at få fordoblet startindskuddet. Sættes op til 250 kroner ind, tilføjer Sportingbet samme beløb til spillekontoen.

CSKA Moskva - FC Midtjylland: 1,22-5,75-11,00
Brøndby - FC Zürich: 1,73-3,25-4,33
Hamburger SV - FC København: 1,37-4,33-8,50

Se samtlige odds på 1. runde i UEFA Cuppen på Sportingbet.com.