Mandag blev der trukket lod til de første kvalifikationsrunder i Champions- og Europa League. Det blev slovakisk modstand til FCK, mens Lyngby og FC Midtjylland begge skal op mod keltiske hold. Brøndby møder vinderen af en finsk-slovensk dyst.

De danske hold, der har kvalificeret sig til Europa, fik mandag løftet sløret for, hvem de skal møde i de kommende kvalifikationskampe.

FC København bør gå videre mod slovakiske mestre

FC København træder ind i 2. Kvalrunde i Champions League, hvor man skal op imod de slovakiske mestre MSK Zilina. Første kamp spilles i Slovakiet onsdag d. 12. juli, mens der er returkamp i Telia Parken 19. juli.

”Zilina gav trods alt Athletic Bilbao god modstand i forrige sæson, da de tabte på udebanemål til dem i playoff-runden til Europa League. Så det er et hold med erfaring og kvalitet, FCK skal op mod”, siger Peter Emmike, oddsansvarlig hos Danske Spil*.

"Når det så er sagt, så skal FCK vinde. FCK er det seedede hold, og de har været i et gruppespil i Europa ti gange i de seneste 11 sæsoner. De skal over to kampe simpelthen vise, at de er et bedre hold", fortsætter Peter Emmike.

Alligevel er FC København gjort til store favoritter for at gå videre til næste runde. Danske Spil* er ude med odds 1,30 for dansk avancement. 

FC København går videre MSK Zilina går videre
1,30 3,25
Danske Spil
Danske Spil 

Ser man gode chancer for at FC København kan gå igennem kvalifikationen og kvalificere sig til et gruppespillet, så kan man hente odds 2,60 hos Danske Spil*, mens bookmakeren har 1,43 på det modsatte udfald.

Britisk modstand til FC Midtjylland og Lyngby

Både FC Midtjylland og Lyngby træder ind i første kvalifikationsrunde i Europa League, hvor begge hold skal op mod et keltisk hold.

FC Midtjylland skal imod irske Derry City. Første kamp spilles i Herning d. 29. Juni, og i dette matchup er danskerne gjort til store favoritter i kampen om videres avancement. Danske Spil* tilbyder således kun 1,08 på, at FCM går videre til næste runde. 

FC Midtjylland går videre Derry City går videre
1,08 6,75
Danske Spil Danske Spil 

Overraskelsen fra sidste sæson i Superligaen, Lyngby, skal også op mod et keltisk mandskab, idet walisiske Bangor City kommer blev trukket op af bowlen. På trods af, at det er mange år siden Lyngby har været en tur i Europa, så er David Nielsens mandskab, ligesom både FCK og FCM, store favoritter til at gå videre.

Her kan man således hente 1,17 på et avancement til de kongeblå. 

Lyngby går videre Bangor går videre
1,17 4,50
Danske Spil Danske Spil

Brøndby IF træder først ind i 2. Kvalrunde, hvor klubben fra Vestegnen skal op imod vinderen af opgøret mellem finske VPS Vaasa eller slovenske NK Olimpia Ljubujana. Første kamp spilles 13. juni på Brøndby Stadion.