Sponsoreret indhold fra Danske Spil

De danske hold tager i dag hul på 3. runde af Europa League kvalifikationen, og her er de danske favoritter til at gå videre til sidste runde, men det bliver også endestationen for holdene.

Der er fire danske hold, der i aften skal i ilden i Europa League kvalifikationen, og her er tre ud af fire hold favoritter til at gå videre til runde 3. FC Nordsjælland er det hold, der står med dårligst kort på hånden, vurderer Danske Spils oddssættere.

”De danske hold har fået en fin lodtrækning her i 3. runde, hvor vi har Brøndby, FC København, FC Midtjylland og FC Nordsjælland med. Vi forventer, at Brøndby, FCK og FC Midtjylland går videre, mens det er mere tvivlsomt om FC Nordsjælland klarer skærene,” siger Peter Emmike Rasmussen, der er oddsansvarlig i Danske Spil*, og uddyber:

”FC Nordsjælland har ikke den fordel at være seedet, og de har fået en stærk modstander i Partizan Beograd, som har stor, europæisk erfaring. Derudover slutter FC Nordsjælland også ude, og det gør opgaven alt andet lige sværere, og derfor giver vi også pengene 2,50 gange igen, hvis FC Nordsjælland skulle kvalificere sig, mens Partizan er favoritter over to opgør til odds 1,47.”

FC Midtjylland er kæmpe favoritter mod de walisiske mestre The New Saints, mens FCK møder CSKA Sofia fra Bulgarien og Brøndby møder Spartak Subotica. Går alle tre hold videre, som oddssætterne forventer, så venter der hård modstand for alle tre hold, og her forventer oddssætterne ikke, at de danske hold kvalificerer sig.

Her kan FCK risikere at skulle møde Atalanta fra Serie A, Brøndby kan risikere at møde det belgiske hold Genk, Midtjylland kan risikere at møde Malmö, mens FC Nordsjælland kan risikere at møde det tyrkiske storhold Besiktas.

”Det er selvfølgelig i værste fald, men vores danske hold skal spille op til deres allerbedste over to opgør for at have en chance. Det ser især svært ud for FCK og Nordsjælland at komme til gruppespillet, mens Brøndby og Midtjylland på papiret har de bedste muligheder,” siger Peter Emmike Rasmussen, og tilføjer:

”Det ville komme meget bag på os, hvis vi har alle fire danske hold med i gruppespillet. Det er der under 1% sandsynlighed for, at det sker. Mere realistisk er det dog, hvis vi har ét hold med i gruppespillet. Det vurderer vi, der er 60 % sandsynlighed for.”

Sådan er oddsene for dansk deltagelse i gruppespillene:

Ingen hold kvalificerer sig – odds 2,10

Mindst 1 hold – Odds 1,65

Præcis 1 hold – Odds 2,50

Præcis 2 hold – Odds 5,50

Præcis 3 hold – Odds 25,00

Alle 4 hold – Odds 175,00

Vil du spille på Europa League-kvalifikationen? Gør det her.