Peter Eastgates VM-titel i poker giver ikke kun genlyd i alverdens medier, men også bookmakerne må løfte øjenbrynene. Udenlandske bookmakere taber en formue på den sensationelle danske VM-titel.

Da oddsene på WSOP vinderen blev sat for flere måneder siden, var der ikke mange der regnede med at danske Peter Eastgate ville gå hele vejen. Oddsene var trecifrede, og bookmakeren Bet24 tilbød endda odds 500 på Peter Eastgate. Op til flere danske lykkejægere tog imod den godbid, og bookmaker-selskabet står nu til et ganske pænt tab.

”Ja, det er rigtigt at Peter Eastgates sejr var worst case scenario for os, men for os er det trods alt et af de bedste tab længe. Vi startede i odds 500, som sådan set er ganske retvisende i en turnering med så mange deltagere. Dernæst udbød vi odds på finalebordet, og her startede vi ud med odds 6.50, men det odds blev lynhurtigt angrebet af primært danske spillere. Oddset på Eastgate styrtdykkede i takt med odenseanerens imponerende spil, og i går havde vi blot odds 1.40 på ham før de var to tilbage”, udtaler Morten Havskov Olsen, oddssætter hos Bet24.

Umiddelbart skulle man mene, at bookmakerne begræder den danske WSOP-triumf, men sådan hænger det slet ikke sammen. Den klare holdning i branchen er, at hvad der tabes på gyngerne, tjenes ind på karrusellerne.

”Kigger vi på det store billede, så er der ingen tvivl om at tabet hentes ind igen. En dansk WSOP-vinder sætter utrolig meget fokus på pokeren i Danmark. Ikke blot i disse uger, men også i flere år fremover. Det vil Bet24 Poker helt sikkert profitere af. Det havde været en helt anden historie, hvis det havde været en ukendt spiller fra USA vi havde tabt kassen på”, slutter en tilfreds Morten Havskov Olsen.

Til trods for lussingen er Bet24 allerede ude med odds på ugens to store pokerturneringer; Master Classics of Poker i Amsterdam og EPT Warszawa. Her fås bl.a. Gus Hansen og Theo Jørgensen til henholdsvis odds 175 og 200.