VM i poker starter om en uge og der er store forventninger til de danske spillere. Hele pokereliten er samlet i Las Vegas i forsøget på at gentage Peter Eastgates triumf fra 2008, og specielt en spiller spås rigtigt gode chancer; danske Jonas 'Tulkaz' Klausen.

Når WSOP skydes i gang med over 6000 deltagere på fredag er der ekstra spænding til spillefuglene. Bookmakeren Bet24 er ude med et hav af spil på årets største poker-begivenhed. Det er lidt overraskende ikke velklingende navne som Gus Hansen, Theo Jørgensen og den forsvarende mester Peter Eastgate, som er dansk favorit. Det er derimod den unge fynske turneringsekspert Jonas 'Tulkaz' Klausen.

”Vi har et godt øje til Jonas 'Tulkaz' Klausen. Han er brandvarm for tiden, og hans flotte spil og andenplads i Event 34 i sidste uge understreger blot hans form og klasse. Det er klart, at skal man vinde WSOP så skal man også være ualmindelig heldig, men de grundlæggende pokerfærdigheder er nu alligevel det allervigtigste. Vi synes at Jonas igennem det seneste år har vist så gode resultater og fremskridt, og det ser ud til at han har fundet sig lidt af en succesformel”, udtaler oddssætter Morten Havskov Olsen fra Bet24.

Til trods for de meget flotte ord tilbyder spilleselskabet pengene 300 gange igen hvis Jonas Klausen vinder WSOP. Dermed er han klar favorit foran etablerede navne som Phil Ivey, Patrik Antonius og Gus Hansen. I en matchup mellem netop verdensstjernen Gus og ’Tulkaz’ giver førstnævnte pengene hele 2.30 gange igen, mens der blot er 1.60 at hente på den unge fynbo. Den forsvarende mester Peter Eastgate er der ikke megen fidus til, og han er ikke blandt de ti største danske favoritter. Der er således odds 1000 at hente på den forsvarende mester.

”Vi vurderer ikke at Peter Eastgate har nogen realistisk chance for at gentage triumfen. Modstanderne vil spille Peter vanvittigt aggressivt. Det vil for mange være en kæmpe fjer i hatten at have slået den forsvarende mester ud. Desuden har han ikke været i topform på det seneste, så vi vover pelsen akkurat som sidste år, hvor den danske sejr kostede os kassen”, slutter Morten Havskov Olsen.

WSOP starter fredag d. 3. juli og der spilles indtil finalebordsdeltagerne er fundet efter næsten to ugers spil. Den endelige verdensmester kåres i Las Vegas d. 10. november. Bet24 er ude med over 60 forskellige spil på WSOP.