FC København er efter mandagens sejr i Herning nu ni point foran FC Midtjylland og OB i SAS Ligaen, hvilket har fået Scandic Bookmakers til allerede nu at kåre FCK som Danmarksmestre 2006/2007.

Derfor har Scandic Bookmakers gevinstudbetalt til samtlige kunder der havde spillet på FC København som Danmarksmestre, da den dansk-ejede bookmaker ikke længere tror på at FCK kan indhentes, og hermed lykønsker Flemming Østergaard med klubbens sjette mesterskab.

- Vores mange loyale kunder tager dagligt chancer ved at indgå væddemål hos os, og derfor følte vi nu det var vores tur til at tage en chance, ved at gevinstudbetale samtlige væddemål sat på FC København som Danmarksmestre, siger pressechefen hos Scandic Bookmakers, Frederik Skov.

- Risikoen ligger selvfølgelig i at skulle FC Midtjylland eller OB overhale FCK indenom, er vi naturligvis nødt til at gevinstudbetale igen, men det er som sagt en risiko vi er villige til at løbe, og dermed glæde vores kunder med en noget tidligere gevinstudbetaling end de havde regnet med, da der stadig resterer 10 runder af SAS Ligaen, fortsætter Skov.

Der synes ikke at være meget spænding tilbage i SAS Ligaen, da Scandic Bookmakers går linen ud og også har gevinstudbetalt på at Vejle og Silkeborg rykker ud af rækken, ligesom den dansk-ejede bookmaker også allerede har kåret Inter og Lyon som henholdsvis italienske og franske mestre, og også her gevinstudbetalt til kunderne.

- Alle ved jo hvilken udsøgt fornøjelse det er at få uventede penge, og derfor nyder vi at tage denne chance og glæde alle de kunder vi rammer med det, mens vi naturligvis håber de alle igen til næste sæson vil sætte deres sæsonvæddemål hos Scandic Bookmakers, slutter Frederik Skov med et glimt i øjet.