Sponsoreret indhold fra Betsafe

Torsdag starter verdensmesterskaberne i ishockey, og vanen tro er Danmark repræsenteret på isen. I år dog uden profilerne fra NHL, og Betsafe levner derfor ikke Danmark mange chancer for avancement fra gruppespillet.

Ishockeylandsholdet har leveret adskillige VM-mirakler i A-gruppen, og nu byder muligheden sig igen med VM-slutrunden i Tjekkiet. Holdet, som skal levere overraskelserne, må dog kigge langt efter NHL-kollegerne, som enten stadig er i aktion i NHL-slutspillet, eller har meldt fra til VM-slutrunden på grund af skader. Betsafe tvivler derfor på det danske holds chancer for at komme videre fra det indledende gruppespil og forudser en dyst om sekundære placeringer imod hold som Norge, Slovenien og Hviderusland. En tidlig dansk exit giver blot odds 1,14, mens bookmakeren betaler pengene hele 4,95 gange igen, hvis danskerne skøjter sig videre til kvartfinalen.

"Hvis danskerne skal avancere fra gruppespillet, kræver det en placering foran enten Slovakiet, USA, Finland eller Rusland. De er alle ishockeystormagter, og med den danske trups manglende NHL-ballast har vi svært ved at tro på overraskelsen. Dog har vi nu opbygget så meget VM-erfaring, at vi ikke frygter ottendepladsen, som vil betyde nedrykning til B-gruppen," siger Thomas Holm, oddssætter hosBetsafe.

Blandt turneringens favoritter har Betsafe velkendte ishockeynationer som Rusland og Canada. Endnu en VM-triumf til russerne giver odds 2,90, og guldmedaljer til canadierne giver pengene 3,20 gange igen.

"Canada og Rusland ligger næsten skulder ved skulder, når det kommer til turneringens favoritværdighed. Landene er velsignet med så meget talentmasse, at de altid kan stille med et hold, som er blandt titeludfordrerne. Lige nu tipper favoritværdigheden til Rusland, og det skyldes i høj grad holdets bredde, hvorimod Canada langt hen ad vejen skal hænge sin hat på verdens bedste ishockeyspiller, Sidney Crosby," siger Thomas Holm.

Kvalificerer Danmark sig til kvartfinalen ved ishockey-VM 2015?
Ja 4.95
Nej 1.14

Rykker Danmark ned fra A-gruppen?
Ja 4.25
Nej 1.19

Hvem vinder VM i ishockey 2015?
Rusland 2,90
Canada 3,20

Find spilet på www.Betsafe.dk Betsafe.dk> under Ishockey - Verdensmesterskaberne - World Championship Team Performance