Kenneth Gregersen fra Dybvad i Vendsyssel vandt DM i onlinepoker og en drømmetur til Las Vegas, hvor han med 10000 dollars i ryggen skal spille mod 1500 af verdens bedste pokerspillere

Det var ved at være ud på de små timer, da det stod klart for Kenneth Gregersen, at han blev den første danmarksmester i onlinepoker. Men han måtte undvære det meste af den glimmer og glamour, man normalt forbinder med så store triumfer ved pokerbordet. Sejren blev nemlig hevet i land foran pc-skærmen, mens han foretog sine bud og satsninger med velovervejede muse-klik.

- Det var egentlig en lidt underlig fornemmelse. For jeg havde lige vundet mesterskabet, 7500 klingende dollars i lommen og en drømmerejse til Las Vegas, hvor jeg skal være med i verdens mest ansete pokerturnering. Og jeg havde ingen at fejre det sammen med, for både fru Camilla og lille Matilde var for længst gået til køjs, fortæller Kenneth Gregersen.

Så jubelscenerne begrænsede sig til en stille øl, som piloten i flyvevåbenet nød, mens han skuede ud over den flotte natur, hans hus er placeret midt i.

Lang vej mod titlen
Kenneths vej til mesterskabstitlen og de mange rare penge, startede en af de første dag i oktober, hvor han på www.expekt*.com betalte sit startgebyr til DM i poker og med en andenplads i en indledende runde kvalificerede sig til finalen. Sitet er med ca. 18000 unikke poker brugere om dagen det absolut førende i Norden, og med den store succes og opbakning, som man har oplevet til dette første DM i poker, ligger det fast, at Kenneth skal forsvare sin titel allerede til næste år.

- Poker er blevet en slags folkesport, som alle kan være med i på nettet. expekt*.com poker vokser hver måned med 20-30%, oplyser spillefirmaets danske talsmand Claus Rademacher.

Nye udfordringer
Han lagde et par dage efter Kenneths triumf vejen forbi Dybvad, hvor han først overrakte det synlige bevis på hæderen, en kæmpe pokal. Derefter gik de to i gang med at få flere detaljer på plads i forbindelse med danmarksmesterens kommende udfordringer.

Det er i første omgang De nordiske Mesterskaber, som finder sted 27. - 31. oktober. Her har Kenneth kvalificeret sig til finalen i kraft af DM-titlen.

Og så er det i særdeleshed Kenneths deltagelse i World Series of Poker (WSOP) i Las Vegas. Her mødes op mod 1500 af verdens bedste pokerspillere, og Kenneth behøver ikke bekymre sig om hverken indskuddet på 10000 dollars, rejsen, opholdet eller lommepengene. Alt er betalt af expect.com

- Det er intet mindre end en drøm, der på den måde går i opfyldelse, lyder det forventningsfuldt fra mesteren.