Her får du BetXperts optakt med odds på Danmark U21 – Frankrig U21. Dette er de rød-hvides første kamp ved U21 EM 2021. 

Så er det endelig blevet tid til at få skudt U21 EM 2021 i gang. Turneringen begynder allerede i dag, onsdag, men Danmarks U21-landshold må vente til i morgen med at komme i aktion. Her er modstanderen turneringsfavoritterne fra Frankrig, så der venter det ellers så kapable danske hold en svær start på U21 EM.

Her i BetXperts optakt til Danmark U21 – Frankrig U21 får du et overblik over markedets bedste odds. 

Odds på Danmark U21 – Frankrig U21: Danmark er underhunde

Herunder har vi oplistet de bedste odds på Danmark U21 – Frankrig U21. Kampen spilles torsdag klokken 21.00 og kan følges på DR2.

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Danmark U21 6,56
Uafgjort 4,40
Frankrig U21 1,55
Hvem vinder kampen (+/- 1,5 Asian handicap)? Højeste odds Bookmaker
Danmark (+1,5) 1,52
Franrkig (-1,5) 2,50
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 1,80
Under 2,5 mål 2,07
Scorer begge hold? Højeste odds Bookmaker
Ja 1,90
Nej 1,95
Målscorerspil Højeste odds Bookmaker
Anders Dreyer scorer 6,50
Jesper Lindstrøm scorer 7,00
Jacob Bruun Larsen scorer 5,50
Gustav Isaksen scorer 7,50
Magnus Kofod Andersen scorer 14,00
Odsonne Édouard scorer 2,20
Amine Gouiri scorer 2,70
Randal Kolo Muani scorer 3,40
Eduardo Camavinga scorer 10,00
Mattéo Guendouzi scorer 10,50

OBS: Odds på Danmark U21 - Frankrig U21 er fra onsdag den 24. marts klokken 12.49. 

Odds på målscorerspil i DK - FRA hos Betfair

Bookmakernes Danmark U21 – Frankrig U21 odds viser med al tydelighed, at Albert Capellas og hans danske drenge skal være forsigtige med at budgettere med tre point i denne kamp. For selvom vi selv synes, at vi har en god U21-trup, så må vi også erkende, at den på papiret ikke er lige så stærk som Frankrigs ditto. Det kommer vi mere ind på i gennemgangen af de to hold. 

Lige nu er odds 1,55 hos Tipwin det højeste odds på en fransk sejr. Tror du fortsat på, at Danmark kan lave overraskelsen, får du hele odds 6,56 hos Cashpoint*

Bookmakernes odds på Danmark U21 - Frankrig U21peger mod en kamp med mindst tre scoringer. Begge hold har da også nogle gode offensive spillere, hvorfor odds 1,80 på over 2,5 mål hos Onside Betting måske slet ikke er så tosset. 

Danmark U21 – suveræn U21 EM kvalifikation

Danmark gjorde atter en suveræn figur, da kvalifikationen til U21 EM 2021 skulle sikres. Her var vi i pulje med Rumænien, Ukraine, Finland, Nordirland og Malta. Otte sejre, to uafgjorte og nul nederlag var facit for Danmark U21 efter de ti kvalifikationskampe. En målscore på 21:9 vidner også om en vis suverænitet. Den fjerde U21-EM-slutrunden i træk var dermed sikret. 

Da A-landsholdet spiller VM-kvalifikationskampe i disse dage, betyder det desværre, at U21-landsholdet må se bort fra nogle profiler. Her tænkes der ikke mindst på Jonas Wind, Mikkel Damsgaard og Andreas Skov Olsen. Sidstnævnte blev dansk topscorer i EM-kvalifikationen med syv mål.

I stedet for de tre ovennævnte spillere er det nu navne som Mohamed Daramy, Wahid Faghir, Nikolai Laursen, Anders Dreyer, Carlo Holse, Victor Jensen, Jesper Lindstrøm, Gustav Isaksen og Jacob Bruun Larsen, som skal sørge for de danske mål. Det er bestemt stadig flotte navne at mønstre i en U21-landsholdstrup, men det havde trods alt også pyntet med en fast F.C. København-angriber samt to Serie A-spillere. 

Heldigvis for Danmark U21 har de en solid defensiv, som kun lukkede ni mål ind i de to kvalifikationskampe. På mål er OB’s faste målmand, Oliver Christensen. Skulle han gå i stykker, er der to stærke alternativer i Peter Vindahl Jensen, FC Nordsjælland, og Mads Hermansen fra Brøndby IF.

Til forsvarskæden kan Albert Capellas vælge mellem stærke spillere som Lukas Klitten fra AaB, Mads Bach Sørensen fra FC Brentford, Victor Nelsson fra FCK og Sebastian Hausner fra AGF. 

Danmarks stærke defensiv er natuligvis også værd at have i baghovedet, når du skal vælge dit Danmark U21 - Frankrig U21 odds. 

Frankrig U21 – turneringens favoritter

Frankrigs U21-landshold må lide den tort at være bookmakernes odds-favoritter til U21 EM 2021. Et hurtigt kig nedover ”Le Bleus’” trup afslører da også, at de kommer med et yderst kapabelt U21-landshold. 

Ikke alle navnene er lige genkendelige for den gennemsnitslige danske fodboldfan, men fælles for dem alle er, at de til dagligt spiller i Ligue 1-klubber eller store klubber i udlandet. 

Du kan eventuelt se Frankrigs U21-landsholdstrup i BetXperts U21 EM 2021 optakt. Her finder du naturligvis også Danmarks U21 landshold samt alle de andre U21-trupper ved U21 EM. 

Blandt de mest kendte franske spillere er nok Houssem Aouar (Lyon), Mattéo Guendouzi (Hertha Berlin, udlejet fra Arsenal), Colin Dagba (PSG), Wesley Fofana (Leicester City), Pierre Kalulu (AC Milan), Jules Koundé (Sevilla FC), Moussa Diaby (Leverkusen) og Odsonne Édourd (Celtic FC). 

Med al ære og respekt for de danske drenge så er det lidt en anden hylde, som de franske spillere befinder sig på. 

Når du skal oddse på Danmark U21 - Frankrig U21, er det selvfølgelig også værd at have spillernes daglige niveauforskel med i betragtningen. 

Tidligere indbyrdes møder

Det bliver Danmarks første møde med Frankrig i en gældende kamp i U21-regi. Vi har tidligere mødt ”Les Bleus” i forbindelse med tre venskabskampe. Her blev det til nederlag på 0-1 og 1-3 i 2008 og 2010. I 2019 var det imidlertid revanchetid, da de rød-hvide drenge vandt med 1-0 på mål af Oliver Abildgaard. På det franske hold var der kendte navne som Moussa Dembélé, Allan Saint-Maximin, Lucas Tousart, Mattéo Guendouzi og ikke mindst Houssem Aouar. 

Danmark – Frankrig: Startopstillinger og trupnyt

I denne optakt til Danmark U21 – Frankrig U21 får du også den seneste trupnyt og bud på startopstillinger.

Danmark må undvære Sebastian Hausner (centerforsvarer), da han er i karantæne. Herudover må holdet undvære nogle profiler, som er med A-landsholdet. Se mere om det i afsnittet om Danmark længere oppe i artiklen. 

Bud på startopstilling (4-3-3):
Christensen; Klitten, Bech, Nelsson, Carstensen; Nartey, Kofod, Lindstrøm; Dreyer, Bruun Larsen, Isaksen

Det kan meget vel blive tæt løb angående de forreste tre positioner. Spillere som Mohamed Daramy, Victor Jensen, Wahid Faghir og Carlo Holse kunne også meget vel få en plads fra start. 

Frankrig må undvære Jeff Reine-Adélaïde (central/offensiv midtbanespiller – anfører). 

Bud på startopstilling (4-3-3):
Lafont; Truffert, Badiashile, Koundé, Kalulu; Kamara, Camavinga, Guendouzi; Gouiri, Édouard, Muani