Danmark har præsteret svingende under Åge Hareide, og de er pressede i VM-kvalifikationen. Aftenens kamp er en venskabs kamp i anledning af jubilæums-året for EM-triumfen i 1992, hvor Tyskland blev besejret i finalen. 

Klokken 20:45 fløjter Michael Oliver venskabskampen mellem Danmark - Tyskland på Brøndby Stadion i gang. Den danske trup ser stærk ud, selvom der er kommet afbud fra Simon Kjær og Kasper Schmeichel. 

Kampen er opvarmning til den vigtige kvalifikationskamp på udebane lørdag aften mod Kazakhstan. Her er det vigtigt, at danskerne vinder, hvis de vil gøre sig chancer om at kvalificere sig til VM 2018 i Rusland. Danmark er allerede seks point efter Polen på førstepladsens, mens der er hård kamp om andenpladsen i puljen, der giver adgang til play off-kampe om deltagelse ved VM (de otte bedste ud af ni to'ere deltager i play off-kampene). Her er fire hold rangeret indenfor et enkelt points afstand. 

Men inden VM-kvalifikations-kampen handler det om aftenens venskabskamp mod Tyskland. Her regnes der med cirka 20.000 tilskuere på Brøndby Stadion, der lægger græs til Danmark - Tyskland. 

Læs Søren Jonassens infoanalyse på Danmark - Tyskland her

Bookmakere: Afbudsramt tysk hold er favorit

Selvom tyskerne har afbud fra blandt andet Khedira, Hummels, Neuer, Müller og Kroos, så vurderer bookmakerne, at tyskerne har lidt over 50 procents chance for at vinde kampen på Brøndby Stadion. 


Der har dog været store udsving på kampen, og dansk sejr har været helt oppe i 6,00 hos Bet365* og nede i 3,50 hos Nordibet. Tysk sejr har været nede i 1,65 hos Bwin* og oppe i 2,10 hos Unibet*

Tirsdag den 6. juni 2017 kl. 20:45 (Se MatchCenter)

Danmark Uafgjort Tyskland
4,33 3,90 1,90
Bet365
Danske Spil
Unibet

Bookmakerne forventer ligeledes en målrig kamp. Begge landshold stiller op uden deres respektive førstemålmænd, og oddset har for det meste været faldende. 

Det er en venskabskamp, så det kan forventes, at der ekspirementeres en del med opstillingerne og, at der foretages mange udskiftninger. Nye spiller kan være ivrige efter at gøre det godt og vise sig frem, men samtidigt er de måske ikke lige så sammenspillede som stamspillerne. 

Over 2,5 mål Under 2,5 mål
1,60
2,40
NordicBet
Unibet

Hvem scorer i kampen? 

Når der forventes mange mål i kampen, kan det være fornuftigt at kigge på, hvilke odds der er på målscorere i kampen. Her er der flere spillere, der skiller sig ud fra de to hold. Også to bookmakere skiller sig ud, når det kommer til de højeste odds på målscorerne. Både Danske Spil* og Nordicbet/Betsafe har de højeste odds på de udvalgte spillere, BetXpert har valgt.

Udvalgte målscorerspil på Danmark - Tyskland

Bedste odds Bookmaker
Nicolai Jørgensen 3,75 Danske Spil
Christian Eriksen 4,70
NordicBet
Youssuf Poulsen 3,70
NordicBet
Kasper Dolberg 3,70
NordicBet
Lars Stindl 2,70
Danske Spil
Sandro Wagner 2,90
Danske Spil
Julian Brandt 4,00
NordicBet
Julian Draxler 3,70
NordicBet

Danske spil* med jubilæums-odds og deja vu-odds

I anledning af 25-året for EM-finalen i Sverige i 1992 mod Tyskland har Danske Spil* oprettet flere jubilæums-odds til odds 25. De har også oprettet såkaldte deja vu-odds, hvor der er odds på, om kampbegivenheder fra 1992 gentages i aften. 

Udvalgte jubilæums-odds fra Danske Spil*

Odds Bookmaker
Der dømmes mindst 18 hjørnespark i kampen 25,00 Danske Spil
Kasper Dolberg scorer, og kampen ender 1-1 25,00 Danske Spil
Andreas Christensen scorer på hovedstød 25,00

Danske Spil

Udvalgte deja vu-odds fra Danske Spil* på Danmark - Tyskland

Odds Bookmaker
Danmark scorer kampens første mål 2,50
Danske Spil
Danmark scorer i begge halvlege 5,00 Danske Spil
Danmark fører ved pausen og vinder kampen 7,50 Danske Spil
Danmark fører 1-0 ved pausen og vinder kampen 2-0 30,00 Danske Spil

Du kan læse mere om jubilæums-oddsene og deja vu-oddsene her.