Efter nederlag til Italien og Tyskland er der slukket for Danmarks drømme ved U21-EM. Men de danske drenge søger oprejsning i sidste kamp mod Tjekkiet. Se de bedste odds på kampen her.

Semifinalerne glippede måske for Danmark, men derfor er det ikke uden ambitioner, at de stiller op til den sidste gruppekamp mod Tjekket, der overraskende slog Italien med 3-1. 

Efter to kampe er Danmark sidst i gruppe C med en målscore på 0-5. Frederik Holst udtalte efter nederlaget til Tyskland, at det ville være pinligt at rejse hjem uden at score, så den første ambition mod tjekkerne er at komme på måltavlen. 

Bookmakerne: Danmark rejser hjem uden point

Ifølge bookmakerne bliver det dog svært for Danmark at score point mod de velspillende tjekker. Således regnes det som mere end sandsynligt, at Tjekkiet trækker sig sejrrigt ud af kampen.

For tjekkerne er der nemlig meget på spil. Efter sejren over Italien er de i høj grad med i kampen om at gå videre fra gruppespillet som bedste to'er. I øjeblikket har alle to'erne i de øvrige grupper tre point og en målscore på 3:3. 

Man kan derfor forvente at se et offensivt tjekkisk hold, der går efter at vinde kampen så stort som muligt. Måske kan Danmark udnytte deres omstillingsspil, som trods alt fik produceret chancer mod både Italien og Tyskland.

24/06 20:45: Tjekkiet U21 - Danmark U21 (Match Center)

Tjekkiet Uafgjort Danmark
1,86 3,90 4,20
Jetbull
888sport
Danske Spil

Bookmakerne vurderer det også som mest sandsynligt, at der kommer mål på tavlen. Bet365* skyder højest med odds 1,80 på over 2,5 mål, mens de øvrige bookmakere er ude med lavere odds på det udfald. Det hænger godt sammen med at begge hold vil have mål.

Over 2,5 mål Under 2,5 mål
1,80 2,25
Bet365
888sport

Nordicbet*: Sidste chance for risikofrit spil på Danmark

Har du ikke benyttet dig af Nordicbets kampagne, der giver dig et risikofrit spil på Danmark, så er det sidste chance denne lørdag mod tjekkerne. 

Læs mere om kampagnen i denne artikel, hvor du også kan se regler og vilkår for kampagnen.