Schöne eller Zlatan, Eriksen eller Elmander; hvem kommer på måltavlen i Parken, når Danmark tager imod Sverige? Vi har set på oddsene.

Der er blevet afviklet vigtigere landskampe i Parken end denne venskabskamp mod Sverige. Men Morten Olsen kan jo udnytte kampen til at byde indenfor til en fodboldfest og måske endnu engang få testet den nye 4-4-2 formation.

Derudover skal der vel også afprøves spillere til de kommende EM-kvalifikationskampe frem mod slutrunden i Frankrig 2016. Men hvem griber chancen i Parken?

Udvalgte odds: Første Målscorer i kampen

Bedste odds Bookmaker
Zlatan Ibrahimovic 5,00
Betsafe
Martin Braithwaite 7,00
NordicBet
 Morten ´Duncan´ Rasmussen 7,75 Betsafe
Christian Eriksen 9,00
Danske Spil
Johan Elmander 9,50 Danske Spil
Lasse Schöne 29,00 NordicBet

Vær dog opmærksom på reglerne for målscorer-odds hos de forskellige bookmakere.

Er der ikke en god portion værdi i odds 29 for Lasse Schöne hos Nordicbet*?

Ajax-profilen imponerede mod Ungarn, hvor der blev disket op med flere offensive aktioner og det blev da også til en enkelt scoring i 2-2 kampen i Debrecen. Unibet* har til sammenligning odds 9,50, mens Danske Spil og Betsafe tilbyder odds 10 for første Lasse Schöne som første målscorer.

Kom meget gerne med et helt uforpligtende bud på din favorit til at komme først på måltavlen.

Hvem vinder kampen?

Der vil helt sikkert være mest fokus på spillet på banen fremfor resultatet på måltavlen, men de danske spillere vil selvfølgelig gerne tage på ferie med en sejr over Sverige. Samtidig risikerer den svenske superstjerne Zlatan Ibrahimovic at sidde udenfor med en skade, og Olsens udvalgte er da også smalle favoritter.

Onsdag 28. maj kl. 20:15

Danmark Uafgjort Sverige
2,45 3,30 3,00
Danske Spil
Unibet
Bet365

Se eksperttip fra Jens Bøye her. Og også en anbefaling på at `Begge hold scorer` her.

Der er lagt op til at Michael Krohn-Dehli skal tage dirigentstokken på den centrale midtbane, mens det sandsynligvis bliver Kasper Schmeichel, der overtager målmandshandskerne. Men bliver det en fredelig sommerkamp i lunte-tempo eller kommer både Danmark og Sverige stormende fra første fløjt?

Bookmakerne har ikke den store tiltro til en målrig affære i Parken.

Under 2,5 Scoringer
Over 2,5 Scoringer
1,70 2,20
Bet365
Ladbrokes
Bet365