Danmark og Rusland spiller i morgen om en billet til semifinalerne ved EM 2020 i kvindehåndbold. BetXpert har fundet de bedste odds på den store kamp.

BetXpert har fundet de bedste odds på Danmark - Rusland. Så slipper du selv for det. 

Søndag aften slog Danmark viceverdensmestrene fra Spanien med 34-24 i mellemrunden ved EM 2020 i kvindehåndbold. Det var Danmarks anden sejr ud af to mulige i mellemrunden. Det betyder, at de rød-hvide nu kun mangler én sejr for at sikre pladsen i semifinalen. Desværre for Danmark er det de stærke russere, som skal nedlægges i den sidste kamp.  

Modsat Danmark har Rusland vundet en del metal i de senere år. OL-guld i 2016, EM-sølv i 2018 og VM-bronze i 2019. Bookmakernes odds indikerer da også, at Danmark får sin sag for i kampen. Odds er dog én ting. Selvtillid er en anden, og det har Danmark masser af efter den flotte sejr over spanierne. 

Danmark – Rusland: De bedste odds på mellemrundekampen

Herunder finder du de bedste odds til kampen mellem Danmark og Rusland ved EM 2020 i damehåndbold. Opgøret spilles tirsdag den 15. december klokken 20.30. Du kan følge det på TV 2 og TV 2 Play. Du har desuden også muligheden for at se kampen på gratis live stream.

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Danmark 3,05
Uafgjort 10,00
Rusland 1,67
Hvem vinder kampen (Asian handicap 1,5)? Højeste odds Bookmaker
Danmark (+1,5 mål) 1,89
Rusland (-1,5 mål) 1,95
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 51,5 mål 1,87
Under 51,5 mål 1,95
Over 52,5 mål 2,14
Under 52,5 mål 1,85

OBS: Odds er fra mandag den 14. december klokken 10.45.

Odds på dansk sejr hos LeoVegas

Odds 3,05 på en dansk sejr er ikke just vildt opmuntrende læsning. Det siger lidt om, at vi trods alt skal ud at overraske lidt mere, end hvad godt er, for at gå pladsen i semifinalen. Odds 10,00 på uafgjort er måske slet ikke noget dårligt spil, selvom det vil betyde, at Danmark ryger ud. Odds 10,00 er et godt stykke fra resten af markedet, hvor nogle er helt nede i odds 7,50. 

Rusland kan tilmed nøjes med uafgjort for at gå videre. Om det vil være nok til at få 1.-pladsen, og dermed undgå Norge i semifinalen, vil afhænge af resultatet mellem Frankrig og Sverige. Det kommer vi mere ind på senere. 

Danmark har spillet over 51,5 og faktisk også 52,5 mål ved to ud af fem kampe ved dette EM 2020 i kvindehåndbold. Ergo er tre endt under. Måltotalen af Danmarks kampe er 53, 47, 43, 46 og 58. 

Rusland har spillet over 51,5 og 52,5 mål i tre ud af fem kampe. Måltotalen af Ruslands kampe ved EM 2020 er 53, 46, 56, 47 og 56. 

Danmark – fysikken er vores force

Danmark kan helt selv afgøre, om de skal i semifinalen ved EM 2020 i kvindehåndbold. Det kræver ”blot” en sejr over Rusland i den sidste mellemrundekamp. 

Jesper Jensens piger er først og fremmest nået til denne situation via en 2.-plads i gruppespillet. Herefter kom vi i mellemrunden. Og kravet var klart fra start: Tre sejre var påkrævet, hvis vi skulle i semifinalen. Den mission er vi godt på vej til at fuldføre.

Først blev Sverige nedlagt med 24-22. Søndag aften var det så de spanske viceverdensmestre, der fik kærligheden at føle. 34-24 blev de besejret med af danskerne. Spørger man landstræner Jesper Jensen, så er der bestemt håb for flere sejre og gode præstationer ved EM-slutrunden. Han mener nemlig, at Danmark har et fysisk overtag i forhold til de andre hold i turneringen.

- Vi står i en fysisk forfatning, som jeg ikke tror, at andre kan være med på lige nu, lyder det ifølge BT fra Jesper Jensen, som fortsætter:

- Vi behøver ikke at blive dygtigere i løbet af turneringen, bare de andre bliver dårligere. Og det gør de, fordi de fysisk ikke kan være med os.

Forsvarsspilleren Line Haugsted supplerer landstrænerens positive udmeldinger ved at sige, at ”alle hold har haft svært ved at komme igennem vores forsvar”, og at danskerne skal forsøge at trykke på med kontraer og fysisk spil mod Rusland. 

Danmark skal vinde kampen mod Rusland for at gå videre. Uafgjort vil ikke være nok, selv hvis Frankrig taber til Sverige. Danmark og Frankrig vil i så fald ende på syv point hver, men sydeuropæerne er bedst indbyrdes. 

LeoVegas* tilbyder odds 3,05 for, at danskernes fysik er nok til at vinde over Rusland. Alternativt tilbyder 888sport odds 1,89 for Danmark +1,5 mål. 

Rusland – den store, stærke bjørn

Den russiske bjørn er normalt ikke en, man skal tage let på. Det skal Danmark formentlig heller ikke tirsdag aften, når de skal modbevise bookmakernes odds og vinde over det store land. 

Rusland havde et godt gruppespil. Her besejrede de først Spanien med 31-22. Dernæst blev det måske lidt overraskende til en kneben sejr mod på 24-22 mod Tjekkiet. I den sidste kamp blev Sverige besejret med 30-26. 

I den første kamp i mellemrunden blev det til en smal sejr på 24-23 over Montenegro – et hold, som Danmark havde slået sikkert med 28-19 i gruppespillet. Herefter fik russerne 28-28 mod de stærke franskmænd, som Danmark tabte til med 20-23 i gruppespillet. 

Nu gælder det så den afgørende kamp mod Danmark. Vinderen af opgøret går helt sikkert i semifinalen. Danmark skal som bekendt vinde, mens Rusland kan nøjes med uafgjort. 

Faktisk kan remis vise sig at være nok for russerne til oveni købet at vinde gruppen. Det kan det, hvis Sverige vinder eller får uafgjort mod Frankrig i kampen, der spilles allerede klokken 18.15. Svenskeres chancer for videre kvalifikation er dog lig nul, hvilket selvfølgelig kan få indflydelse på deres motivation. 

Tror du, at Rusland bliver for stor en mundfuld for Danmark, kan du få odds 1,67 på russen ved Danske Spil*

Live stream Danmark – Rusland gratis

Hvis du mangler et godt live stream til Danmark – Rusland, er der gode råd at hente. Bookmakere som bet365* og Unibet* tilbyder begge gratis live streams af alle kampe fra håndbold EM 2020. Ikke kun Danmarks kampe, men også alle de andre spændende opgør fra slutrunden. Det kræver blot, at du har mindst én øre stående på din Unibet- eller bet365-konto. 

Vi har her på BetXpert forfattet en artikel om, hvordan du kan live streame EM 2020 i damehåndbold. Artiklen tager udgangspunkt i kampen Danmark – Slovenien, men lad ikke dette narre dig. Proceduren er helt den samme ved denne og alle andre EM 2020-kampe.