Danmark skal ud og hente et godt resultat, når Polen kommer på besøg i Parken fredag aften. Kan Danmark holde Lewandowski fra fadet, og kan Bendtner få en rolle? Vi har kigget nærmere på de bedste odds og flere mærkelige Bendtner-specialspil.

Når Danmark fredag aften tager imod Polen i Parken i kvalifikationens 7. Spillerunde, så er det med et krav om, at der skal laves et resultat, hvis chancen for at kvalificere sig til VM i Rusland holdes i live.

Det bliver dog ikke nogen nem opgave mod et polsk landshold, som har vundet de seneste fem kampe i kvalifikationen og samtidig indtager en suveræn 1. plads med hele seks point ned til Montenegro og Danmark.

Vi har kigget nærmere på de bedste odds på de store markeder, mens vi ligeledes har kigget på nogle spændende specialspil.

Danmark er snævre favoritter i Parken

Ser man nærmere på oddsene på 1X2-markedet, så har bookmakerne gjort Danmark til snævre favoritter mod et polsk landshold, der har hentet sejre på svære udebaner i Montenegro og Rumænien, og de vurderes samtidigt til at have det bedste mandskab.

Fredag 1. september klokken 20.45: Match Center

Danmark Uafgjort Polen
2,38 3,40 3,28
Bet365
Bet365
Unibet

Polen vandt det modsatte opgør i Warszawa med 3-2 efter, at polakkerne var kommet foran med 3-0 på et hattrick af stjerneangriberen Robert Lewandowski.

Læs også info-analysen på kampen her.

Underen er favorit ifølge bookmakerne

Selvom første indbyrdes opgør i kvalifikationen mellem de to landshold endte med en målrig affære med hele fem mål, så holder bookmakerne et målfattigt udfald som favorit.

Polen har været meget målrige hidtil i kvalifikationen, hvor man snitter 3,7 mål i snit pr. kamp, og samtidig har Lewandowski og co. været over linjen på 2,5 mål hele 6/6 gange.

Netop Lewandowski har været garant for mål i kvalifikationen, hvor han er samlet topscorer sammen med Cristiano Ronaldo med hele 11 mål i seks kampe.

Over 2,5 mål Under 2,5 mål
2,08 1,78
Bet365
888sport

Kommer Lewandowski på tavlen?

Som tidligere nævnt så har Robert Lewandowski været on fire i denne kvalifikation med hele 11 mål, næsten to i snit, i kun seks kampe. Bayern München-angriberen sparker også holdets straffespark, hvor han er meget træfsikker. Kan du finde mindst 37 % chance for en Lewandowski-scoring, så er Danske Spil* ude med 2,75 for, at det sker.

En spiller som muligvis kan tilspille sig et kort i kampen, kunne være Thomas Delaney. Werder Bremen-spilleren ligger på det centrale midtbane og vil komme i mange dueller i løbet af kampen. Derudover er Delaney heller ikke en spiller, der trækker sig i tacklinger. Han fik 3 gule kort i 11 starter for Werder Bremen i løbet af foråret. Danske Spil* er ude med odds 4 for, at midtbanedynamoen skulle få et kort i kampen.

Og hvad med Nicklas Bendtner?

Nicklas Bendtner er tilbage i truppen på det danske fodboldlandshold. Rosenborg-angriberen blev indkaldt efter et afbud Yussuf Poulsen, og det har fået Danske Spil* til at åbne op for specialvæddemål på Bendtner i hans mulige landsholdscomeback. 


"Det bliver spændende at se, om Bendtner kan gøre en forskel. Vi har først og fremmest odds 2,70 på, at han scorer i kampen mod Polen. Vi tror faktisk, at der er gode muligheder for, at han kommer til at spille - formentlig som indskifter. Vi tror han kommer på banen, for hvis man kigger på konkurrenterne Dolberg, Jørgensen, Cornelius og Fischer, så har de ikke spillet så meget som Bendtner har i de seneste måneder," siger oddsansvarlig hos Danske Spil* Peter Emmike og fortsætter:

"Siden 3. juli har han spillet seks ligakampe i Norge og scoret fem mål. Og så glemmer vi selvfølgelig heller ikke målet og den fine præstation mod Ajax."


Danske Spil* er også ude med flere forskellige specialspil Bendter i kampen mod Polen i Parken fredag klokken 20:45. 

"Nu er det jo længe siden, han har spillet en landskamp i Parken, så det kunne jo godt være, at han i ren begejstring smed trøjen, hvis han scorede. Det kan man få odds 25,00 på. Ellers har han jo et godt hovedspil, og man får odds 7,00 på, at han scorer med låget," siger Peter Emmike og tilføjer, at der er odds 5,75 på at Bendtner skiftes ind i kampen og scorer. 


Nicklas Bendtner har gode minder fra kampe mod Polen. Angriberen debuterede mod netop Polen i 2006 i en kamp, hvor han scorede i den danske 2-0-sejr.