Her i BetXperts optakt til Danmark – Nordmakedonien får du et overblik over markedets bedste odds. 

Danmark har fået en flyvende start på EM 2022. Først blev Montenegro nedlagt med 30-21, og lørdag aften gik det så ud over Slovenien, der blev besejret med 34-23. Nu gælder det så Nordmakedonien, der har den levende legende Kiril Lazarov som spillende træner. 

Odds på Danmark - Nordmakedonien

Herunder får du de bedste odds på Danmark – Nordmakedonien. EM 2022-gruppekampen spilles i aften klokken 20.30. Har du ikke flow-tv, viser vi dig til gengæld, hvor du nemt, hurtigt og gratis kan livestreame Danmark – Nordmakedonien

Odds på Danmark - Nordmakedonien (1X2) Højeste odds Bookmaker
Danmark 1,03
Uafgjort 35,00
Nordmakedonien 30,00
Odds på Danmark - Nordmakedonien (Asian handicap) Højeste odds Bookmaker
Danmark (-9,5) 2,02
Nordmakedonien (+9,5) 1,90

Odds på Danmark - Nordmakedonien (over/under 59,5 mål) Højeste odds Bookmaker
Over 59,5 mål 1,88
Under 59,5 mål 2,00

OBS: Odds på Danmark – Nordmakedonien er fra mandag den 17. januar klokken 09.58.

Odds på Danmark – Nordmakedonien hos LeoVegas

Skal bookmakernes odds på Danmark - Nordmakedonien stå til troende, kan vi meget vel få den tredje danske sejr på stribe ved EM 2022 i herrehåndbold. Som du kan læse længere nede i artiklen, har landstræner Nikolaj Jacobsen i sinde at spare spillere, men det mener bookmakerne altså ikke bør få betydning for kampens udfald. 

Lazarov: Det bedste hold i Europa

Når nordmakedonerne i aften skal spille mod Danmark, er det med en stor respekt, de går til opgaven. Det indikerer spillende landstræner Kiril Lazarov ifølge Ritzau

- Vi skal spille mod det bedste hold i Europa. Jeg så deres kamp mod Slovenien, og det var en fantastisk præstation af Danmark.

Den nordmakedonske landstræner fortæller endvidere, at holdet p.t. er i gang med et generationsskifte, hvorfor det er et ungt hold, de stiller med i turneringen. 

Danmark sparer spillere

Efter to sikre sejre er Danmark klar til mellemrunden. Og med en bred trup kan landstræner Nikolaj Jacobsen tillade sig at spare spillere til aftenens opgør, uden at det burde koste holdet sejren. Det er i hvert fald, hvad landstræneren har i sinde at gøre.

- Jeg er altid tilhænger af at spare, hvis man kan spare, for du får brug for det senere. Om det koster noget? Det tror jeg ikke på, det gør. Der er så meget ro og selvtillid på holdet her, at hvis vi skulle spille en dårlig kamp, så skal vi nok være der torsdag (i mellemrunden, red.), når det går løs igen.

Det forlyder videre i artiklen, at TV 2’s håndboldekspert, Bent Nyegaard, heller ikke tror på, det får betydning for kampens udfald. Han forventer et toptændt dansk hold, der vil forsøge at vinde med så mange mål som muligt. 

Nordmakedonien har tabt deres to første kampe ved EM 2022. Først med 25-27 mod Slovenien og senest med 24-28 mod Montenegro.