BetXpert viser dig her, hvordan du kan livestreame Danmark - Nordmakedonien gratis. Danmarks første to kampe ved EM 2022 i herrehåndbold er vundet sikkert, og mandag aften gælder det så sidste gruppekamp mod Nordmakedonien, der også bør give to point. 

Danmark har fået en glimrende start på EM med to sejre ud af to mulige, og mandag aften ligner det den tredje sejr på stribe, når modstanderen er Nordmakedonien, der ligger sidst i gruppen uden point. 

BetXpert viser dig her, hvordan du får et gratis Danmark – Nordmakedonien livestream. Det er meget nemt, og du kan være i gang med at streame på ganske få minutter. 

For at gøre det kort kræver det blot, at du har en konto hos bet365*. Så kan du streame Danmark – Nordmakedonien gratis, lovligt og helt uden besvær. 

Det er faktisk ikke kun kampen Danmark – Nordmakedonien, du kan livestreame. Du kan se alle kampe ved håndbold EM 2022 for herrer, når du har oprettet en konto hos bet365*. Eneste krav er som nævnt, at du har penge stående på din konto, og én øre er nok. 

Kampen Danmark – Nordmakedonien ved EM i herrehåndbold kan livestreames fra klokken 20.30 mandag aften. 

Livestream Danmark – Nordmakedonien gratis hos bet365*

Hvis du gerne vil livestream Danmark – Nordmakedonien gratis, er bet365* et godt sted at gøre det. Her kan du også helt gratis streame alle andre kampe live fra EM 2022 i herrehåndbold.

Det er meget simpelt at livestreame Danmark – Nordmakedonien hos bet365*. Det kræver blot, at du har penge på din bet365-konto. Du behøver ikke at spille på kampen, for at du kan streame kampe, men det er et krav, at du har penge stående på din konto for at kunne benytte deres gratis live streams. Én øre er som nævnt nok. Og bet365* trækker ikke nogle af dine penge, når du livestreamer. 

Sådan livestreamer du Danmark – Nordmakedonien

BetXpert viser dig her, hvordan du nemt og hurtigt kan få dit livestream til Danmark – Nordmakedonien gratis. Det kræver altså blot, at du har en konto hos bet365*. Følg guiden herunder, og du kan på ganske få minutter være i gang med at streame tophåndbold.

  • Gå til bet365's hjemmeside og klik på den gule knap "Opret"
  • Udfyld formularen med navn, adresse, e-mail og så videre.
  • Indbetal 50 kroner (minimumsbeløbet) eller mere
  • Hvis du tager imod tilbuddet om en velkomstbonus, er der helt op til 1.000 kroner at hente. Dette er dog frivilligt. 

Husk, at bet365* ikke tager nogle af dine penge, når du streamer. Det er blot et krav, at du har penge på din konto, og én øre er nok. 

Når du har oprettet en konto og lavet en indbetaling, er det blot at finde EM-kampen Danmark – Nordmakedonien. Det gør du på helt samme måde, som hvis du skulle finde odds til kampen; dette enten via "Liveodds"-menuen øverst eller menuen ude til venstre, hvor du finder de forskellige sportsgrene. Når du har fundet kampen, klikker du blot på play-symbolet. 

Det er med andre ord nemt at streame Danmarks næste kamp ved EM mod Nordmakedonien på live stream, hvis du ikke har et flow-tv-abonnement. 

Du kan også livestreame hos Unibet*
Hvis du mere er til nordiske bookmakere, har du også mulighed for at livestreame Danmark – Nordmakedonien hos svenske Unibet*. Her er fremgangsproceduren og betingelserne de samme; du skal blot have én øre på kontoen, og Unibet* tager ikke nogle af dine penge, når du livestreamer.

Den største forskel på bet365* og Unibet* i den her sammenhæng er, at mindstebeløbet for indbetalinger blot er på 40 kroner hos Unibet*

Live streaming af mange forskellige ligaer

Det er langtfra kun herrehåndbold EM 2022, du kan live streame hos bet365* og Unibet*. Bookmakerne har et væld af internationale fodboldturneringer, som du også kan livestreame kvit og frit. Det drejer sig blandt andet om Serie A, La Liga, Ligue 1, Æresdivisionen, Allsvenskan, Belgiens Jupiler League og mange flere. 

Herudover kan du også se flere forskellige håndboldligaer. Ikke mindst Champions League. 

Danmark – Nordmakedonien: Odds på kampen

BetXpert har også fundet de bedste odds på Danmark – Nordmakedonien. 

Odds på Danmark - Nordmakedonien (1X2) Højeste odds Bookmaker
Danmark 1,02
Uafgjort 31,00
Nordmakedonien 30,00
Odds på Danmark - Nordmakedonien (handicap) Højeste odds Bookmaker
Danmark (-9,5) 1,91
Nordmakedonien (+9,5) 1,90
Odds på Danmark - Nordmakedonien (over/under mål) Højeste odds Bookmaker
Over 58,5 mål 1,72
Under 58,5 mål 2,20
Over 59,5 mål 1,88
Under 59,5 mål 1,94

Odds på Danmark - Nordmakedonien er senest opdateret mandag den 17. januar klokken 09.47.

Odds på Danmark - Nordmakedonien hos NordicBet

Danmark er kæmpe favoritter mod Nordmakedonien, og alt andet end en sikker dansk sejr vil være en stor skuffelse. 

Se Danmark - Nordmakedonien live i tv

Har du et flow-tv-abonnement, kan du se Danmark - Nordmakedonien på TV 2.