BetXpert giver dig her de bedste odds på Danmarks anden gruppekamp ved EM 2020 i kvindehåndbold. 

I går spillede Danmark sin første gruppekamp ved EM 2020 i kvindehåndbold. Her blev det til en forventet sejr på 30-23 mod Gruppe A’s på papiret svageste mandskab Slovenien.

Nu skal der følges op på den gode start med en sejr over Montenegro. Søndagens modstander er af en lidt anden kaliber end Slovenien. Montenegrinerne vandt EM så sent som i 2012, men har dog ikke helt kunnet leve op til præstationen siden. Det skal Danmark udnytte med endnu en sejr. Oddsene taler heldigvis til Danmarks fordel.

BetXpert giver dig her de bedste odds til Danmark – Montenegro. 

Danmark – Montenegro: odds på EM-gruppekampen

Herunder finder du de bedste odds til EM-kampen mellem Danmark og Montenegro. Igen er vi bookmakernes favoritter, men oddsene indikerer, at det bliver en sværere opgave end mod slovenerne. Du kan følge kampen på TV2 og TV2 Play samt på gratis live stream af EM 2020 håndbold.

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Danmark 1,30
Uafgjort 12,50
Montenegro 6,25
Hvem vinder kampen (Asian handicap 3,5 mål)? Højeste odds Bookmaker
Danmark (-3,5 mål) 1,78
Montenegro (+3,5 mål) 2,00
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 50,5 mål 1,87
Under 50,5 mål 1,90
Over 51,5 mål 2,14
Under 51,5 mål 1,68

OBS: Odds er fra lørdag den 5. december klokken 13.03

Ifølge bookmakernes odds er Danmark forholdsvis store favoritter mod Montenegro. Odds 1,30 på Jesper Jensen og kompagni indikerer i hvert fald, at vi godt kan sætte snuden op efter endnu en dansk sejr

Danmark – værtsnation og darkhorse

Selvom Danmark er værter for EM 2020 i håndbold, så må vi stadig se os selv som værende darkhorse til EM-titlen. Bookmakernes odds indikerer også, at det er den rolle, vi må tage til takke med. Det kan end ikke en komfortabel sejr mod Slovenien ændre det store på. En af kampens store oplevelser var fløjspiller Lærke Nolsør. Hun tegnede sig for seks scoringer og spillede tilmed godt i forsvaret. Forhåbentlig kan det fortsætte EM-turneringen ud. 

Nu er Slovenien-kampen fortid. Hvis vi skal skabe os selv det bedst mulige udgangspunkt i mellemrunden, så skal der endnu to point på kontoen mod Montenegro. Det ved landstræner Jesper Jensen og hans håndbold-darlings naturligvis også godt. Derfor kan vi være helt sikre på at se et toptændt dansk hold søndag aften klokken 20.30. 

En tur i historiearkivet fortæller os endvidere, at Danmark har været værter for EM i kvindehåndbold ved i alt tre tilfælde. To af gangene vandt vi. Det var i 1996 og i 2002. I 2010 delte vi værtsskabet med Norge. Her blev vi nummer fire. 

Bookmakernes odds taler som nævnt ikke for en dansk guldmedalje ved EM 2020, men større overraskelser er bestemt set før. 

Montenegro – har revanche til gode

Montenegros håndbolddamer måtte som forventet lide nederlag mod Frankrig i deres åbningskamp. Den franske sejr lød på 24-23, og der var overraskende tvivl om udfaldet til sidste minut. Dermed pressede Montenegro nok Frankrig noget mere, end de fleste havde troet. 

Nu gælder det så kampen mod Danmark. Her må Montenegro atter finde sig i at være odds underhunde. Det blev da også til et nederlag på 23-36, da de senest mødte de rødblusede spillere fra Danmark. 

Det var ved WAOO/Sparekassen Kronjylland Golden League tilbage i oktober. Ved den lejlighed blev Maria Fisker Stokholm kåret til kampens spiller. Desværre er hun ikke med til EM 2020, da hendes moderhjerte ikke kunne klare at være væk fra den 1-årige søn i helt op til en måned. Al respekt for det. 

Med den seneste sejr over Montenegro har Danmark nu vundet i fem ud af de seneste otte indbyrdes opgør. 

Live stream Danmark – Montenegro

Hvis du mangler et godt live stream til Danmark – Montenegro, er der gode råd at hente. Bookmakere som bet365* og Unibet* tilbyder begge gratis live streams af alle kampe fra håndbold EM 2020. Ikke kun Danmarks kampe, men også alle de andre spændende opgør fra slutrunden. Det kræver blot, at du har mindst én øre stående på din Unibet- eller bet365-konto. 

Vi har her på BetXpert forfattet en artikel om, hvordan du kan live streame EM 2020 i damehåndbold. Artiklen tager udgangspunkt i kampen Danmark – Slovenien, men lad ikke dette narre dig. Proceduren er helt den samme ved denne og alle andre EM 2020-kampe.