BetXpert giver dig her de bedste odds til kampen Danmark – Frankrig ved EM i kvindehåndbold 2020.

Danmark spillede i går sin anden kamp ved EM 2020 i kvindehåndbold. Her blev det til en sikker sejr over Montenegro. Dermed har Danmark maksimumpoint efter to kampe. 

Nu gælder det så opgøret mod Frankrig. For første gang ved dette EM må Danmark finde sig i at give et højere odds end modstanderen. Oddset indikerer dog også, at det ikke vil være en overraskelse af dimensioner, hvis Danmark slår Frankrig. 

BetXpert giver dig her de bedste odds til opgøret Danmark – Frankrig.

Danmark – Frankrig: De bedste odds på gruppefinalen

Herunder finder du de bedste odds til EM 2020-kampen mellem Danmark og Frankrig. Oddset indikerer som nævnt, at vi er underdogs, men vi er bestemt heller ikke uden chancer. Du kan følge kampen på TV 2 og TV 2 Play tirsdag klokken 20.30. Ellers du kan se Danmark – Frankrig på gratis live stream.

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Danmark 3,10
Uafgjort 9,00
Frankrig 1,71
Hvem vinder kampen (Asian handicap 1,5)? Højeste odds Bookmaker
Danmark (+1,5 mål) 1,87
Frankrig (-1,5 mål) 2,00
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 47,5 mål 2,00
Under 47,5 mål 1,95

OBS: Odds er fra mandag den 7. december klokken 14.45.

Odds på Danmark - Frankrig hos bwin

Ifølge bookmakernes odds er det et relativt lige opgør, der er i vente. Odds 3,10 indikerer selvfølgelig, at vi ikke skal regne med at vinde, men der skal alligevel ikke mere end 1,5 mål til, før oddsene tipper Danmarks vej. 

Alt imens er bookmakerne ikke helt enige om, hvorvidt vi får over eller under 47,5 mål. Danske Spil* har eksempelvis odds 1,95 for under og odds 1,75 for over. Alt imens har bookmakere som for eksempel LeoVegas* odds 2,00 for over og 1,75 for under. 

Danmark – stærk start af Jesper Jensens piger

Danmark er kommet fornemt fra start ved EM 2020 i damehåndbold. Først slog vi overbevisende Slovenien med 30-23. I går, søndag, blev det så til en flot sejr på 28-19 mod Montenegro. 

Ikke mindst venstrefløjen Lærke Nolsøe er kommet fra land ved EM-slutrunden. Hun scorede seks mål mod Slovenien og spillede tilmed godt i forsvaret. Mod Montenegro vist hun så atter sine kvaliteter. 

Sandra Tofts præstation i 2. halvleg mod Montenegro var også helt forrygende. Hun endte i alt med en redningsprocent på 48. Der var flere andre gode danske præstationer i den kamp, ikke mindst fra højrefløjen Trine Østergaard.  

Nu gælder det så gruppefinalen mod Frankrig. Vinder vi den, kommer vi over i mellemrunden med maksimumpoint. I så fald vil det så småt begynde at lugte af dansk deltagelse ved finaleweekenden i Boxen i Herning. Selv hvis vi taber, vil det slet ikke være umuligt at gå i mellemrunden. Så vil vi få to point med i stedet for fire. 

De danske herrer vandt EM i 2012 imod alle odds, da de kom i mellemrunden med nul point. Blot til sammenligning. 

Frankrig – forsvarende Europamestre 

Det er ikke for sjov skyld, at oddset indikerer, at Frankrig er favoritter mod Danmark. Landet fra Sydeuropa er forsvarende Europamestre og har i de seneste år generelt klaret sig bedre end Danmark. 

Vi skal da heller ikke længere tilbage end 2017, hvor de blev verdensmestre. Det har Danmark end ikke været tæt på at blive siden 2013, hvor det blev til bronze. Seneste danske guldmedalje ved et VM ligger tilbage i 1997. 

Frankrig kunne dog ikke leve op til deres rolle som forsvarende verdenstre ved VM i 2019. Her floppede de og blev blot nummer 13.

Nu er spørgsmålet så, om de bedre kan stå for forventningspresset som forsvarende mestre her ved EM 2020. De lagde ud med at have problemer mod Montenegro. Her vandt de en kneben sejr på 24-23. Søndag slog de så Slovenien sikkert med 27-17.

Denne kamp bliver uden tvivl den hidtil hårdeste ved EM 2020 for både Danmark og Frankrig. Den kan give et godt fingerpeg om, hvor stærkt holdene egentlig står. 

Live stream Danmark – Frankrig gratis

Hvis du mangler et godt live stream til Danmark – Frankrig, er der gode råd at hente. Bookmakere som bet365* og Unibet* tilbyder begge gratis live streams af alle kampe fra håndbold EM 2020. Ikke kun Danmarks kampe, men også alle de andre spændende opgør fra slutrunden. Det kræver blot, at du har mindst én øre stående på din Unibet- eller bet365-konto. 

Vi har her på BetXpert forfattet en artikel om, hvordan du kan live streame EM 2020 i damehåndbold. Artiklen tager udgangspunkt i kampen Danmark – Slovenien, men lad ikke dette narre dig. Proceduren er helt den samme ved denne og alle andre EM 2020-kampe.