Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Onsdag blev der trukket lod til UEFA’s nye turnering, Nations League. Danmark befandt sig i den næstbedste af de fire overordnede ligaer, Liga B, hvor Åge Hareides holds modstandere skulle findes.

Danmark endte Gruppe 4 sammen med Wales og Irland, som dermed får mulighed for revanche for VM-nederlagene. Det skal de dog ikke sætte næsen op efter, mener Danske Spil*.

- Vi har Danmark som favorit til at vinde gruppen, siger Peter Emmike, oddsansvarlig hos Danske Spil*.

- Danmark har jo lige vist niveauforskellen mod Irland. Vi havde Danmark som rimelig klar favorit mod Irland inden playoff-kampene, og det ser vi ikke ændre sig før de her kampe.

- Wales-kampene bliver mere lige, tror vi. Men vi skal huske, at Irland jo slog netop Wales i den afgørende gruppekamp om at komme i playoff. Wales har et hold med fine spillere, som ikke ligger langt fra Danmarks niveau, men det kan blive udslagsgivende, at Danmark har vundet mange kampe på det seneste, og at vi vil komme ind til Nations League med flere kampe i ryggen, fordi vi har været til VM.

- Danmark vil være favorit til at slå Wales i Parken, og vi vil bestemt have muligheder derovre, siger Peter Emmike. 

Danske Spil* har odds 2,00 på Danmark som vinder af gruppen foran Wales (3,15) og Irland (3,80) i nævnt rækkefølge.

Der er også EM-billetter på spil i Nations League. De går til de bedste placerede hold i turnering, der ikke kvalificerer sig til EM 2020 via de traditionelle EM-kvalifikation.

Danmarks chance for at kvalificere sig til EM er efter lodtrækningen også blevet større. Danske Spil* giver odds 1,40 på, at Danmark kommer med mod 1,50 før lodtrækningen.