Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Tirsdag skal Anti Social Media forsøge at synge Danmark i finalen ved Eurovisionens Melodi Grand Prix.

I østrigske Wien skal kvartetten bestående af Philip, Nikolaj, David og Emil tilsammen overbevise hele Europa om, at ”The Way You Are” har sin berettigelse i lørdagens store finale.

Læs også vores nyeste Eurovision optakt - Her

Sidste år var Danmark på hjemmebane i København født deltager i finalen, hvor Basim med sin ”Cliche Love Song” charmerede det meste af Europa til en flot niendeplads.

I år ser det imidlertid sværere ud for Remee og Chief 1’s gruppe Anti Social Media og Danmarks vinderchancer.  Bare det at komme i finalen ligner en udfordring i følge et trænet Grand Prix-øre fra Danske Spil.

- Mulighederne for at Danmark synger sig i lørdagens finale er fifty-fifty, siger oddssætter Peter Emmike.

- Ud af 16 lande i tirsdagens semifinale går de 10 i finalen. Flere lande som Rusland, Estland, Georgien, Rumænien og Grækenland ligner på forhånd sikre deltagere i finalen, hvorfor Danmarks muligheder for en finaleplads mindskes betragteligt. Danmark er yderligere handicappet af, at hverken Sverige, Island eller Norge af vores nordiske naboer synger med og afgiver point i tirsdagens semifinale, fortæller Peter Emmike.

Læs vores semifinale optakter til MGP 2019

I følge den rutinerede Grand Prix-oddssætter er der odds 1.85 at hente på en dansk finaleplads, mens et hurtigt exit fra Grand Prixet ligeledes belønnes med odds 1.85.

Anti Social Media spås derfor heller ikke de store mulighed for at vinde Melodi Grand Prixet og få det store musikshow tilbage på dansk jord i 2016.

- Det vil være en meget stor overraskelse, hvis Anti Social Media oplever den ultimative succes i Wien. Drengene skal i vores optik være glade bare for at komme i finalen, siger Peter Emmike.

Overrasker Anti Social Media hele sang-Europa og vinder Grand Prixet 100-dobler du din indsats. En plads i Top 10 giver odds 6.00, og flest point i tirsdagens semifinale er odds 50.00 værd.

Følg Danmark i tirsdagens Melodi Grand Prix-semifinale på DR1 fra kl. 21:00 og finalen lørdag samme tidspunkt. Spil med på Grand Prixet her:

Melodi Grand Prix 2015:

Kvalificerer Danmark sig til finalen? Ja/Nej                     odds 1.85      odds 1.85

Vinder Danmark Melodi Grand Prix?                               odds 100.00

Kommer Danmark i Top 10?                                          odds 6.00

Vinder Danmark Semifinale 1 – tirsdag?                         odds 50.00