Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Ishockey A-VM står igen for døren – denne gang i Tjekkiet. Danmark er havnet i gruppe B og skal spille sine indledende kampe i Ostrava.

Mange af de danske NHL-stjerner er ikke til rådighed til dette VM, hvilket svækker de danske chancer for succes. Alligevel spår oddssætterne fra Danske Spil*, at Danmarks eneste målsætning om ikke at rykke ud af A-gruppen går i opfyldelse. 

- Det danske ishockey-landshold ser ikke så stærkt ud som tidligere år, da de fleste af Danmarks spillere i Nordamerika er optaget af slutspil, samtidig med at blandt andet Jannik Hansen har meldt fra med en skade i lysken, siger oddsætter Jeppe Helbo Jensen.

- Styrkemæssigt minder årets VM-landshold om de VM-landshold, som Danmark sendte afsted til VM i 2011 og 2013. Begge gange klarede Danmark dog frisag i forhold til nedrykning. Det tror vi vil ske igen i år, og derfor giver vi odds 4,00, hvis Danmark skulle rykke ned fra A-gruppen, fortæller Jeppe Helbo Jensen.

Puljesammensætningen i gruppe B har gjort, at det på forhånd ligner de to opgør imod Hviderusland og Slovenien, der skal afgøre Danmarks skæbne.

- Muligvis er der en chance for point mod Norge og USA, hvorimod Danmark skal være heldige, hvis det skal blive til point mod Rusland, Finland og Slovakiet. Danmark har før haft drømme om at nå kvartfinalen, men det ser vi dog som en yderst svær mission med manglen på NHL-profilerne in mente, og derfor belønner vi en dansk kvartfinaleplads med odds 7,00, siger Jeppe Helbo Jensen.

Overrasker de danske ishockey-mænd alt og alle og får medalje, er der odds 80 i vente, mens

VM-guld til Danmark vil være en vaskeægte sensation, hvilket udbetaler odds 400.

Se alle Danmarks Specials her – og spil med under hele VM på Oddset.

Ishockey A-VM – Danmark Special:
Danmark vinder VM                             odds 400.00
Danmark vinder medalje                      odds 80.00
Danmark kvalificerer sig til kvartfinalen odds 7.00
Danmak vinder Gruppe B                     odds 150.00
Danmark rykker ikke ned                     odds 1.20
Danmark rykker ned                            odds 4.00