BetXpert har fundet de bedste odds på Danmark – Congo. I vores første kamp ved håndbold VM 2021 vandt vi sikkert med 34-20 over Bahrain. 

De rød-hvide kom godt fra land ved håndbold VM 2021 med en sikker sejr på 34-20 over Bahrain. Nu gælder det afrikanske DR Congo, som tabte med 22-28 i deres åbningskamp mod Argentina, i den anden gruppekamp ved verdensmesterskaberne i Ægypten. BetXpert har fundet de bedste odds på Danmark – Congo.

Odds på landskampen hos NordicBet

Danmark – Congo spilles på søndag klokken 20.30. Nikolaj Jakobsens drenge er storfavoritter til at vinde opgøret, og alt andet end en sikker dansk sejr vil være en stor skuffelse.

Få et live freebet hos Unibet* på 100 kroner til håndbold-VM 2021 

  • Gå til Unibet.dk og log ind eller opret en konto - det tager under 5 minutter
  • Spil 100 kroner på håndbold-VM, og få derefter et live freebet på 100 kroner til håndbold-VM
  • Du modtager automatisk dit freebet, når du har placeret dit kvalificerende bet
  • Tilbuddet gælder frem til den 31. januar 23.59
  • Du kan kun benytte dig af dette tilbud én gang
  • Det er tilladt at spille single- eller kombinationsspil for at kvalificere til tilbuddet. Dette så længe at alle valgte odds er på kampe fra VM-slutrunden i håndbold
  • Eventuel gevinst fra live freebettet inkluderer ikke indsatsen

Få dit live freebet på 100 kroner hos Unibet her

Danmark – Congo: De bedste odds på VM 2021-opgøret

BetXpert har fundet de bedste odds til Danmark – Congo. VM 2021-opgøret spilles som nævnt nu på søndag klokken 21.30. Du kan følge opgøret på TV 2 eller vis gratis livestream (indsæt hyperlink).

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Danmark 1,01
Uafgjort 80,00
DR Congo 80,00
Hvem vinder kampen (Asian handicaps)? Højeste odds Bookmaker
Danmark (-17,5) 1,85
DR Congo (+17,5) 2,15
Danmark (-18,5)* 2,15
DR Congo (+18,5) 1,87
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 54,5 mål 1,65
Under 54,5 mål 2,20
Over 55,5 mål 1,82
Under 55,5 mål 2,00
Over 56,5 mål 2,00
Under 56,5 mål 1,88
Antal holdmål - hvor mange mål scorer Danmark/DR Congo? Højeste odds Bookmaker
Danmark scorer over 36,5 mål 1,76
Danmark scorer under 36,5 mål 1,95
Danmark scorer over 37,5 mål 1,95
Danmark scorer under 37,5 mål 1,75
DR Congo scorer over 18,5 mål 1,76
DR Congo scorer under 18,5 mål 1,95
DR Congo scorer over 19,5 mål 2,20
DR Congo scorer under 19,5 mål 1,60

OBS: Odds er fra lørdag den 16. januar klokken 13.39
*Oddset er egentlig fra NordicBets European handicap-odds på Danmark -18 mål. I denne sammenhæng gør det dog ingen forskel, da Danmark skal vinde med 19 mål eller flere, uanset om det er -18,5 Asian handicap eller -18 European handicap. 

Bookmakernes odds viser meget tydeligt, at Danmark selvsagt skal være favoritter mod håndboldminiputnationen DR Congo. Mange bookmakere har slet ikke odds på den almindelige danske sejr. 

Afrikanerne er det femte lavest rangerede hold ved VM-slutrunden. Holdet var da også i den nederste seedningspot, da der skulle trækkes lod til de indledende VM-grupper. 

Oddsene for over/under mål indikerer også ret tydeligt, at vi meget vel kan få en målrig kamp. Ikke så meget fordi det ventes, at DR Congo kommer til at score en masse mål, men snarere fordi det ventes, at Mikkel Hansen og kompagni vil bryde igennem congolesernes forsvar efter behag. 

Danmark – forsvarende verdensmestre

Danmark vandt VM i 2019 på hjemmebane. Det var vores første sejr ved et herrehåndbold-VM nogensinde. Vi havde dog været tæt på før med VM-sølv i 1967, 2011 og 2013. Desuden også en bronzemedalje i 2007. 

Det store spørgsmål er nu, om vi har det, der skal til for at gentage succesen. Vi imponerede ingen ved den seneste slutrunde, hvor vi til EM 2020 ikke engang kom videre fra det indledende gruppespil. Det var en skuffelse af de helt store. 

Vi tabte med 30-31 til Island, spillede 24-24 mod Ungarn og vandt til sidst med 31-28 mod Rusland. Tre point var altså ikke nok til at gå videre. 

Derouten har tilsyneladende ikke sat sig helt fast i spillerne. De har fået en god start på EM-kvalifikationen med sikre sejre over Schweiz og Finland – ganske vist heller ikke de største håndboldnationer. 

Herudover kom håndboldherrerne også godt fra land ved denne VM-slutrunde. I den første kamp blev Bahrain som nævnt besejret sikkert med 34-20. Den 21-årige højreback Mathias Gidsel, der til dagligt spiller i GOG, blev kampens helt store oplevelse. Han fungerede godt både i forsvaret og i angrebet. Og så scorede han desuden hele ni mål. 

Landstræner Nikolaj Jakobsen frygtede ikke på noget tidspunkt, at GOG-spilleren ville slå landstrænerens gamle rekord for flest mål i en landskamp, sagde han efter kampen til B.T.

- Nej nej, jeg frygtede ikke, at den (rekorden for flest mål i en landskamp, red.) kom i fare. Det styrer jeg jo helt selv. Det kan jeg heldigvis kontrollere, lød det med et smil på læben fra den tidligere THW Kiel- og landsholdsspiller. 

Nikolaj Jakobsen scorede 15 mål i en landskamp mod Grækenland tilbage i 1998. 

Bahrain kunne lige akkurat klemme sig ind i tredje seedningslag, da der skulle dannes grupper til slutrunden. Det fortæller selvfølgelig også en historie om, at Bahrain er et hold, som Danmark skal slå ti ud af ti gange.

Det samme gør sig gældende ved DR Congo, som sandt for dyden heller ikke er nogen stor håndboldnation. 

Danmark spillede to venskabskampe mod Norge op til VM 2021. Først vandt vi med 31-28, og herefter tabte vi med 34-36. Norge er blandt favoritter til VM-sejren, og de to resultater samt sejren over Bahrain vidner lidt om, at vi nok ikke er langt fra VM-formen. 

DR Congo – er med for at lære

DR Congo er med til VM for første gang i historien. Det er de, fordi de blev nummer syv ved det seneste afrikanske mesterskab tilbage i januar 2020. Ved den lejlighed vandt de med 30-26 over Gabon i en afgørende playoff-kamp om 7.-pladsen og en billet til VM 2021 i Ægypten. 

Kampen mod Gabon er holdets seneste officielle opgør, hvis man ser bort fra deres VM-debutkamp mod Argentina fredag. Her tabte congoleserne som ventet til sydamerikanerne. Med et nederlag på 22-28 er der ikke meget, som tyder på, at DR Congo var i nærheden af at overraske i den kamp. 

Og lad os bare være ærlige og retfærdige: Hvis niveauet ikke rækker til at spille op mod Argentina, så er det med al sandsynlighed heller ikke tilfældet mod Danmark. Derfor venter der DR Congo noget af en opgave, når de på søndag klokken 20.30 skal forsøge at dæmme op for de rød-hvide håndboldstjerner. 

Det er desuden det første officielle møde nogensinde mellem Danmark og DR Congo. 

Gratis Danmark – Congo livestream

Er du på udkig efter et gratis Danmark – Congo livestream, er det heldigvis meget nemt at finde et.

Du behøver blot at have en konto hos enten bet365* eller Unibet*. Det er supernemt at oprette sig, hvis du da ikke allerede har en konto. Du følger blot de trin, som henholdsvis bet365* og Unibet* viser dig.

Du skal være 18 år for at oprette en konto, og så skal du have dit NemID ved hånden. Eventuelt også pas eller kørekort. 

Det er desuden et krav, at du har penge stående på din konto, for at du kan livestreame Danmark – Congo gratis. Hverken bet365* eller Unibet* tager nogle af disse penge, når du livestreamer. Ergo kan du gøre med dem, hvad du vil. 

Hos bet365* er minimumsbeløbet for indbetalinger 50 kroner. Hos Unibet* er beløbet 40 kroner. 

Livestream Danmark – Congo gratis hos Unibet

Få adgang til et væld af gratis livestreams

Det er ikke kun Danmark - Congo, du gratis kan livestreame hos bet365* og Unibet*. Du kan også gratis livestreame fodbold fra en lang række af de bedste og mest populære ligaer. 

Du kan for eksempel se gratis livestream til La Liga, Serie A, Bundesligaen, 2. Bundesligaen, Ligue 1, FA Cup, EFL Cup/Liga Cuppen i England, Coppa Italia, Copa del Rey, Premiership i Skotland, den portugisiske Primeira Liga, Jupiler League i Belgien, Æresdivisionen, Allsvenskan, sydamerikansk fodbold, Ekstraklasa i Polen og meget, meget mere. 

Er du til mere håndbold, kan du ikke mindst streame Champions League gratis.