BetXpert viser dig her, hvordan du kan få et gratis Danmark – Congo livestream til VM 2021 kampen. Det er både nemt, hurtigt og som nævnt gratis at komme i gang med at streame og se live håndbold fra VM 2021 i Ægypten.

Danmark kom godt fra land ved håndbold VM 2021, da de fredag aften besejrede Bahrain med 34-20 i den første gruppekamp. BetXpert vil i denne artikel vise dig, hvordan du kan få et gratis livestream til Danmark – Congo. Kampen spilles på søndag klokken 20.30.

Det kræver blot, er, at du har en konto hos bet365* og/eller Unibet*. Du skal desuden have penge på din konto, men sølle én øre er nok. Og hverken bet365* eller Unibet* tager nogle af dine penge, når du livestreamer Danmark – Congo gratis. 

Det er som påpeget meget simpelt at livestreame gratis hos bet365* og Unibet*. Vi vil i de kommende afsnit fortælle dig, hvor nemt det er. 

Få et live freebet hos Unibet* på 100 kroner til håndbold-VM 2021 

  • Gå til Unibet.dk og log ind eller opret en konto - det tager under 5 minutter
  • Spil 100 kroner på håndbold-VM, og få derefter et live freebet på 100 kroner til håndbold-VM
  • Du modtager automatisk dit freebet, når du har placeret dit kvalificerende bet
  • Tilbuddet gælder frem til den 31. januar 23.59
  • Du kan kun benytte dig af dette tilbud én gang
  • Det er tilladt at spille single- eller kombinationsspil for at kvalificere til tilbuddet. Dette så længe at alle valgte odds er på kampe fra VM-slutrunden i håndbold
  • Eventuel gevinst fra live freebettet inkluderer ikke indsatsen

Få dit 100 kroner live freebet hos Unibet her

Livestream Danmark – Congo gratis hos bet365*

For at livestream Danmark – Congo gratis hos bet365* kræves det blot, at du har en konto hos spiludbyderen. Det er selvsagt gratis og helt problemfrit at oprette en konto, såfremt du ikke allerede har en i forvejen.

Klik blot på den grønne knap herunder, og følg de simple instrukser for oprettelse af en konto. Det tager som regel under fem minutter, såfremt du har NemID og eventuelt pas eller kørekort ved hånden. Du skal desuden være minimum være 18 år for at kunne oprette en konto.

Når du har oprettet dig, skal du lave en indbetaling for at kunne livestream Danmark – Congo gratis. Minimumsbeløbet for indbetalinger hos bet365* er lige nu 50 kroner. 

Du kan gøre med de 50 kroner, hvad du vil. Du kan spille for nogle af dem, eller du kan lade dem stå. Det er op til dig. Der er blot et krav om, at du skal have penge stående på din konto for at kunne benytte dig af bet365*’s gratis livestreams. Én øre er nok. Og husk på, at bet365* ikke trækker nogle af dine penge, når du livestreamer.

Du finder livestreamet til Danmark – Congo ved at klikke dig ind på kampen, ligesom du ville gøre det, hvis du skulle ind at oddse på den; i menuen ude til venstre under "Håndbold" --> "VM (matchkupon)" --> "Danmark - Congo". Eller du kan finde den i liveoddsmenuen, når kampen går i gang søndag klokken 20.30. 

Det er dermed ingen sag at se Danmark - Congo live, når du har en konto hos bet365*

Som ny kunde hos bet365* tilbydes du desuden en velkomstbonus på op til 1.000 kroner.  

Få gratis livestream til Danmark – Congo hos Unibet*

Proceduren er langt hen ad vejen den samme hos Unibet*. Hvis du ikke allerede har en konto hos den populære spiludbyder, er det heldigvis nemt, hurtigt og gratis at oprette en. 

Du klikker blot på den grønne knap herunder og følger de simple instrukser for oprettelse af konto. Hvis du allerede har en konto hos Unibet*, klikker du blot på ”Odds”-menuen ovre til venstre og logger herefter ind, som du plejer. 

Når du har oprettet din konto hos Unibet*, skal du foretage en indbetaling for at kunne livestream Danmark – Congo gratis. Hos Unibet* er minimumsbeløbet for indbetalinger for tiden på 40 kroner. Også hos Unibet* kan du gøre med de 40 kroner, hvad du vil; du kan spille for nogle af dem, eller du kan lade dem stå. 

Heller ikke Unibet* tager nogle af dine penge, når du livestreamer. 

Husk, at du skal være minimum 18 år for at oprette en konto hos Unibet*. Hav desuden gerne NemID og eventuelt pas eller kørekort klar, når du skal oprette din konto. Det tager som regel under fem minutter, og så kan du være i fuld gang med at livestreame og/eller oddse. 

Ergo er det bestemt heller ingen sag at se Danmark - Congo live hos Unibet*, når du har en konto hos den populære, svenske spiludbyder. 

Unibet* tilbyder desuden også en velkomstbonus på op til 1.000 kroner

Få adgang til et væld af gratis livestreams

Det er ikke kun Danmark – DR Congo, du gratis kan livestreame hos bet365* og Unibet*

Du kan også se gratis fodbold livestream til La Liga, Serie A, Bundesligaen, 2. Bundesligaen, Ligue 1, FA Cup, EFL Cup/Liga Cuppen i England, Coppa Italia, Copa del Rey, Premiership i Skotland, den portugisiske Primeira Liga, Jupiler League i Belgien, Æresdivisionen, Allsvenskan, sydamerikansk fodbold, Ekstraklasa i Polen og meget, meget mere. 

Er du til mere håndbold, kan du tilmed streame Champions League gratis.