Danmark spiller tirsdag aften kvartfinale mod Brasilien ved VM i damehåndbold i Spanien. BetXpert bringer her udvalgte odds på Danmark - Brasilien. 

De danske håndboldkvinder bare fortsætter med at imponere ved VM i kvindehåndbold. Senest gik det ud over Tyskland i duellen om førstepladsen i mellemrunden. Her sejrede Danmark med hele 32-16, og Althea Reinhardt stod endnu en storkamp og havde en redningsprocent på hele 62. Kun én gang indtil videre er det lykkedes for et hold at score over 20 mål på de danske målvogtere. Sydkorea formåede at score 23 mål i gruppefinalen mod Danmark i sidste uge.


Nu venter så mødet med Brasilien, der blev verdensmestre i 2013. Ved den slutrunde mødtes Danmark og Brasilien i øvrigt i semifinalen, og her vandt de senere verdensmestre fra Brasilien en sikker sejr på 27-21. Danske Morten Soubak var i øvrigt træner for Brasilien, da de sikrede sig VM-guldet i 2013. 

Seneste møde mellem Danmark og Brasilien fandt sted ved VM i Japan i 2019, hvor de tørnede sammen i gruppespillet. Her vandt Danmark komfortabelt med 24-18. 

Odds på Danmark - Brasilien

Nedenfor finder du de bedste odds på Danmark - Brasilien, der mødes i VM-kvartfinalen tirsdag klokken 17.30. Du kan se opgøret direkte på DR1 og DRTV. 

Odds på Danmark - Brasilien (1X2) Højeste odds Bookmaker
Danmark 1,11
Uafgjort 15,00
Brasilien 11,00
Odds på Danmark - Brasilien (handicap) Højeste odds Bookmaker
Danmark (-6,5) 2,05
Brasilien (+6,5) 1,80
Odds på Danmark - Brasilien (over/under mål) Højeste odds Bookmaker
Over 51,5 mål 2,00
Under 51,5 mål 1,85
Over 52,5 mål 2,05
Under 52,5 mål 1,68

Odds på Danmark - Brasilien ved VM i damehåndbold er senest opdateret mandag den 13. december klokken 10.48. 


Danmark er gigantiske favoritter til at vinde kvartfinalen mod Brasilien, som det kan ses herover. Du kan få odds 1,11 hos Bet365* på dansk sejr, mens sejr til 2013-verdensmestrene giver odds 11,00 hos NordicBet*. Uafgjort giver odds 15,00 ligeledes hos NordicBet*

BetXperts håndboldekspert, Mads Madsen, tror på endnu en sikker dansk sejr mod Brasilien. 

Danmark -6,5: Odds 2,05 hos bwin*

Mads Madsen melder følgende om denne spiltanke: Skulle jeg kaste mig ud i et spilforslag, så må det være Danmark -6,5. Rammer de niveauet fra de andre kampe, så har Brasilien ikke meget at gøre mod Danmark, lyder det fra BetXperts håndboldekspert.

Har du lyst til at læse spilforslag fra BetXperts ekspertpanel, kan du læse dem her

Som nævnt har Danmark imponeret ved dette VM, og det kom senest til udtryk i storsejren mod Tyskland, der blev vundet med hele 16 mål. Mads Madsen har da også mange rosende ord til de danske håndboldkvinder. 

- Danmark har spillet noget sindssygt flot håndbold under denne slutrunde. Forsvaret, angrebsspillet og målmandsspillet har fungeret. Alt er bare gået op i en højere enhed indtil videre. Nu venter så den første kamp, hvor der virkelig er noget på spil, siger Mads Madsen og fortsætter:

- Jeg forventer en intens kamp, hvor det danske forsvar/målmandsspil igen bliver afgørende. Lige nu har vi to af de bedste keepere i verden i form af Sandra Toft og Althea Reinhardt. Rammer de det niveau, som de har haft i denne turnering indtil videre, så spår jeg ikke Brasilien mange chancer, fortæller BetXperts håndboldekspert. 

Mod Tyskland scorede både Kristina Jørgensen, Line Haugsted og Mie Højlund fem gange, og dermed har Kristina Jørgensen nu overhalet Lærke Nolsøe på den interne topscorerliste i slutrunden. Nolsøe havde ikke en god kamp mod Tyskland og kom ikke på tavlen i opgøret. Kristina Jørgensen har scoret 23 mål i turneringen indtil videre, og Lærke Nolsøe er lige efter med 22 mål. 

Hos Brasilien er det Bruna de Paula, der er topscorer. De Paula, der til hverdag er holdkammerat med Louise Burgaard i franske Metz, har scoret 25 mål ved slutrunden indtil videre. 

Brasilianerne havde indtil i aftes også gjort rent bord ved slutrunden, men det satte de spanske værter en stopper for i søndagens opgør om førstepladsen i mellemrundens Gruppe 4. Her sejrede Spanien med 27-24, og de skal dermed møde Tyskland i tirsdagens anden kvartfinale.