Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Når Danmark på lørdag i Stockholm spiller den første af to kvalifikationskampe om at komme til EM i Frankrig 2016 er modstanderen naturligvis Sverige. Men de blå-gule forhåbninger klynger sig i den grad til én spiller, personificeret ved Zlatan Ibrahimovic.

Zlatan Ibrahimovic scorede ene mand mere end halvdelen af Sveriges mål - 8 ud af 15 - i EM-kvalifikationen. Nøjagtigt det samme antal mål præsterede samtlige Danmarks landsholdsspillere at score i de otte EM-kvalifikationskampe.

På trods af denne på papiret skræmmende statistik for Danmark, maner Danske Spil* til besindighed. Det danske landshold er samlet set stadig favorit til at score flere mål end Zlatan i Stockholm.

- Zlatan Ibrahimovic har i EM-kvalifikationen endnu engang vist sig som en regulær énmandshær for svenskerne, siger oddsansvarlig Peter Emmike.

- Det danske landshold har haft umådelig svært ved at score på det seneste og sluttede EM-kvalifikationen med at gå målløse fra banen i de sidste tre kampe. På trods af dette skal Danmark være favoritter til at score flere mål end Zlatan.

Den svenske angriber har nemlig aldrig scoret imod det danske landshold, fortæller Peter Emmike.

Scorer Danmark flere mål end Zlatan Ibrahimovic fordobler du dit indskud på Oddset, mens Zlatan omvendt giver odds 4,35 for flere mål end Danmark. Et uafgjort resultat står til odds 2,65.

Spil på et væld af andre Specials på Sverige-Danmark her: https://danskespil.dk/oddset/fodbold/international/em-kvalifikation

Flest mål i kampen? Zlatan Ibrahimovic-Danmark:

Zlatan Ibrahimovic               odds 4,35

Uafgjort                               odds 2,65

Danmark                              odds 2,00