Tirsdag spiller Danmark mod Argentina ved VM i håndbold i den sidste gruppespilskamp, og det er en kamp om førstepladsen, der venter. BetXpert har kigget på de bedste odds til kampen.

Danmark vandt søndag aften med 20 mål mod DR Congo i en kamp, hvor både Niklas Landin og Mikkel Hansen blev sparet. Danmarks topscorer i kampen blev færingen Jóhan á Plógv Hansen, der scorede otte mål i 39-19-sejren. 


Med sejren over DR Congo har Danmark en målscore på 73-39 efter to kampe, hvilket er en væsentlig bedre målscore end Argentinas. De har også vundet begge deres kampe mod henholdsvis DR Congo og Bahrain, men slet ikke lige så overbevisende som Danmark. Argentinernes målscore lyder på 52-43 efter to kampe. De slog DR Congo med 28-22 i deres første kamp, mens de søndag slog Bahrain med 24-21. 

Danmark er da også enorme favoritter mod Argentina, og det fremgår også af oddsene nedenfor. 

Få et live freebet på 100 kroner til håndbold-VM hos Unibet*

 • Gå til Unibet.dk og log ind/opret konto
 • Spil 100 kroner på håndbold-VM, og få derefter et live freebet på 100 kroner til VM i håndbold
 • Du modtager automatisk dit freebet, når du har placeret dit kvalificerede bet
 • Tilbuddet gælder frem til den 31. januar klokken 23.59
 • Du kan kun benytte tilbuddet én gang
 • Det er tilladt at spille single- eller kombinationsvæddemål for at kvalificere til tilbuddet. Dette så længe at alle valgte odds er på kampe fra håndbold-VM
 • Eventuel gevinst fra freebettet inkluderer ikke indsatsen

Hent tilbud hos Unibet

Få et 49-kroners live freebet til Danmark - Argentina ved VM hos ComeOn*

 • Gå til ComeOn.dk og log ind/opret konto
 • Spil 49 kroner pre-match på Danmark - Argentina til minimum odds 1,80
 • Få automatisk et live freebet på 49 kroner til samme kamp
 • Du finder freebettet på din betslip/kupon
 • Du kan maksimalt vinde 1.000 kroner på dit freebet

Hent tilbud hos ComeOn

Danmark - Argentina: De bedste odds på kampen

BetXpert har fundet de bedste odds på kampen mellem Danmark og Argentina. Du kan se opgøret direkte tirsdag aften klokken 20.30 på DR1 eller DRTV. Det er også muligt at se kampen via livestream. Det kan du læse mere om her

Hvem vinder kampen? Højeste odds Bookmaker
Danmark 1,07
Uafgjort 29,00
Argentina 23,00
Hvem vinder kampen (Handicap)? Højeste odds Bookmaker
Danmark (-7,5) 1,85
Argentina (+7,5) 2,02
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 52,5 mål 1,85
Under 52,5 mål 2,05
Over 53,5 mål 2,05
Under 53,5 mål 1,85

Odds er senest opdateret mandag den 18. januar klokken 10.11.

Danmark er for tredje kamp i træk store favoritter, når de løber på banen tirsdag mod Argentina. De forsvarende danske verdensmestre har ikke givet over odds 1,10 før kampstart indtil videre ved VM, hvilket fortæller lidt om, hvor overkommelig en gruppe, Danmark befinder sig i. 

Til kampen mod Argentina vil TTH Holstebro-fløjspilleren Magnus Bramming være til rådighed. Han er indkaldt som erstatning for coronaramte Emil Jakobsen. Bramming var også en del af EM-truppen sidste år, hvor Danmark skuffede fælt og røg ud allerede i det indledende gruppespil. Bramming er 30 år gammel og står indtil videre noteret for 13 landskampe. 

I kampen mod DR Congo fik målvogter Emil Nielsen slutrundedebut for Danmark, og han stod en glimrende kamp. Om debutantens præstation skriver TV 2's håndboldekspert Bent Nyegaard følgende: 

- Emil ligger meget, meget tæt på at blive kampens spiller. Han var dygtig på langskuddene, og han var dygtig på nærskud. Der var nogle meget gode langskudsredninger, og det er noget af det, han kan. Fin indsats mod skytter, som han selvfølgelig har forberedt sig på, men som han ikke ser hver dag.

For debutanten var det en drengedrøm, der gik i opfyldelse søndag aften. Det fortalte han efter kampen til TV 2 Sport.

- Det er fedt. Det er jeg glad for. Det er en drengedrøm, der går i opfyldelse. Jeg er meget glad, fortalte målvogteren efter kampen.

Om Emil Nielsen får flere minutter mod Argentina, er bestemt ikke utænkeligt, omend det må formodes, at Niklas Landin starter kampen. 

Landstræner Nikolaj Jacobsen var tilfreds med sit hold efter storsejren mod DR Congo.

- Jeg synes, vi stort set hele kampen dækker rigtig fint. I starten kom der et par tekniske fejl. Vi skulle lige i gang. Men ellers spiller vi fin håndbold. God fart. Det var også fint i 2. halvleg. Vi holdt koncentrationen hele vejen, selvom der til sidst kom lidt tekniske fejl, men det skal der være plads til, når man fører så stort, lød det fra landstræneren efter kampen.

Danmarks opdaterede VM-trup 

Målvogtere: Niklas Landin, Emil Nielsen, Kevin Møller

Fløjspillere: Magnus Landin, Lasse Svan, Johan Hansen, Magnus Bramming, Emil Jakobsen (coronaisoleret)

Stregspillere: Anders Zachariassen, Simon Hald, Magnus Saugstrup, Benjamin Jakobsen

Bagspillere: Henrik Møllgaard, Mikkel Hansen, Morten Olsen, Mads Mensah, Jacob Holm, Lasse Andersson, Nikolaj Øris, Mathias Gidsel, Nikolaj Læsø

Danmark har allerede sikret sig en plads i mellemrunden, og det er også sikkert, de danske håndboldherrer får to point med over. Med en sejr mod Argentina i tirsdagens kamp vil Danmark være i en gunstig position, da de dermed vil få fire point med over i mellemrunden.

Gratis Danmark - Argentina livestream

Hvis du leder efter et gratis livestream til Danmark - Argentina, kan du nemt finde det. Det kræver blot, at du har en konto hos enten Bet365* eller Unibet*. Hvis ikke du har en konto, er det nemt at få en. Du skal bare følge de trin, der vises på din skærm.


Du skal have penge på din konto for at kunne se Danmark - Argentina, men det er nok at have bare én øre stående, og så kan du se kampen gratis. Du behøver ikke at spille på kampen for at se med, men det kræver som nævnt, at du har minimum én øre på din bettingkonto, for at du kan se gruppefinalen. Minimumsbeløbet for indbetaling er på 50 kroner hos Bet365*, mens beløbet er 40 kroner hos Unibet*