Ladbrokes havde under VM slutrunden i Tyskland de danske landsholdsbrødre, Daniel og Niclas Jensen tilknyttet som VM eksperter.

De danske Ladbrokes spillere kunne under hele VM modtage løbende spilletips fra brødrene på Ladbrokes.com og direkte via e-mail.

Samtidig havde Ladbrokes og Jensen brødrene indgået en forhåndsaftale om, at hver gang de tippede rigtigt ville gevinsten herfra kunne doneres til et velgørende formål. Det lykkedes Niclas at indtjene 43.000 kroner ind under VM slutrunden, som han for et par uger siden valgte at donere til den tidligere Næstvedspiller, Rasmus Greens efterladte. Daniel formåede at indtjene 36.000 kroner, penge som han nu har valgt at donere til Ronald McDonald huset på Rigshospitalet.

Daniel Jensen udtaler i den forbindelse ”Jeg kender lidt til det arbejde der bliver ydet for børnene og deres forældre i Ronald McDonald huset. Derfor var det en nem beslutning at pengene skulle gå dertil. Jeg har selv børn, som heldigvis er sunde og raske, og ved hvor meget det betyder. Jeg håber derfor at jeg med min donation kan være med til at bibringe lidt mere glæde i en ellers trist hverdag”.

Marianne Nielsen fra Ronald McDonald huset udtaler i den forbindelse ”Her i Ronald McDonald Hus er vi utrolig glade for den økonomisk støtte som Daniel og Ladbrokes har givet til Huset. Pengene gør det muligt at hjælpe familier med alvorligt syge børn igennem en svær tid. Mange familier bor i Huset i lang tid og har derfor brug for gode fysiske rammer samt oplevelser der for en stund kan bryde den svære hverdag.

Ladbrokes anerkender naturligvis Daniel Jensens valg og håber at pengene kan gøre gavn og hjælpe børnene i en svær tid.

Det lykkedes altså de danske landsholdsbrødre at indtjene 79.000 kroner totalt til velgørende formål under VM slutrunden.

Ladbrokes danske manager, Richardt Funch udtaler ”Både vi og vores danske spillere har været utroligt glade for samarbejdet med Daniel og Niclas Jensen, og at vi ender med at donerer 79.000 kroner til velgørende formål må siges at være utroligt tilfredsstillende for os alle.

Ladbrokes har gennem hele sin 120 års historie anset det som en pligt at yde en løbende indsats for at skaffe midler til velgørenhed.