Tennis har ikke fyldt meget hos BetXpert på det seneste. Men i dag kan vi byde på et par tip fra ATP-turneringen i Indian Wells, USA.

Kl. 19 mødes "Tiny" Tim Henman og Tomas Berdych i en kamp mellem en engelsk veteran, der befinder sig godt i den vindomsuste californiske varme, og et ikke alt for formstærkt tjekkisk talent. Og senere på aftenen (22:45) gælder det matchen mellem tyske Philip Kohlschreiber og finske Jarkko Nieminen. Her er finnen favorit, men næppe så meget, som bookmakerne gør ham til... Læs ekspertanalyserne og se de medfølgende tip:

http://www.betxpert.com/ekspert/tennis/

BetXpert søger tennismand - og andre eksperter

Der har været kritik i forum af den lave tennis-aktivitet her på siden. Vi kan kun beklage. Dels har vores eksperter haft travlt, dels har det været småt med valuebets på tennismarkedet.

Men vi er jo også afhængige af, at folk vil skrive analyser for os. Og vi mangler simpelthen en ekstra tennismand - helst én med et godt øje til kvindetennis.

Har du lyst til at blive en del af Danmarks bedste ekspertpanel og få dine guldkorn ud til tusindvis af mennesker? Så har du chancen nu.

Du skal være en god formidler, du skal have special-indsigt i en sportsgren eller en liga – og du skal kunne tæve bookmakerens oddssætter! Så simpelt – og så svært – er det...

Vi søger eksperter til


Danmark 1. division
England, The Championship
England League One
Tyskland 1. Bundesliga
Italien Serie A
Skotland Premier League
Sverige Allsvenskan
Sverige Superettan
Portugal Super Liga
Grækenland 1. division
Østrig Bundesliga

Champions League

Elitserien (svensk ishockey)
NHL

MLB
Cykling
Tennis


Sådan bliver du ekspert


For at blive ekspert skal man igennem en kvalifikation, hvor man skal demonstrere følgende:

1)Indsigt i sporten og i den pågældende liga. Her skal man i et eller andet omfang kunne læse sproget, så man kan researche på diverse klub-hjemmesider og lokale netaviser.
2)Træfsikkerhed: Man skal groft sagt kunne generere et overskud - eller sandsynliggøre, at man kan få overskud på længere sigt.
3)At man kan skrive klart og forståeligt. Og have forståelse for, at en analyse skal indeholde en solid begrundelse for tippet. Herunder gennemgang af teamnews, dvs skader & karantæner, etc.
4)At man har indsigt i eller forståelse for elementær bookmaking, herunder odds, chancevurdering, betvalue, etc...
5)At man er bedre end eventuelle andre aspiranter
6)At man kan tage imod kritik...

Som gengæld for din kompetence kan vi tilbyde dig medlemsskab af Danmarks største og bedste ekspertpanel, mulighed for at få din viden ud til tusindvis af mennesker – samt præmier, hvis du er god.

Kast et blik på vores kvalifikationsside: http://www.betxpert.com/ekspert/kval/

Og send så en mail til [email protected] – hvor du skriver, hvilken liga/sportsgren du er interesseret i, og hvorfor netop DU skal være den næste ekspert hos BetXpert!