Februar er fidusernes måned. For den hæderkronede BetXpert-institution Dagens Fidus er det i hvert fald gået fint i denne måned med en foreløbig tilbagebetaling på 116%.

Konceptet bag Dagens Fidus er kort og godt, at tre musketerer - John Dorf, Nicolai Kristensen og Anders Kristensen - skiftes til at udvælge en single eller en double blandt BetXperts mange eksperttip. Dagens Fidus bør med andre ord være créme da la créme...

I denne uge er det gået bemærkelsesværdigt godt for Anders Kristensen, der indtil videre har ramt plet med 4 ud af 5 fiduser. Et indskud på 700 kr har givet 1.435, med andre ord en forrygende tilbagebetaling på 205%.

I weekenden er det Nicolais tur, og han har udpeget Klaus Bertelsens fine tip fra den engelske 3. division (League 1): Udesejr til formstærke Hartlepool over generelt svage Stockport. Klaus har selv givet tippet den gule farve, der signalerer, at det er rundens bedste tip fra den pågældende liga. Nu har tippet så fået endnu en hædersbevisning: Dagens Fidus.

Kl. 16. går kampen i gang - og så vil det vise sig om Klaus Bertelsens tip kan bære det tunge fidus-ansvar, og om musketerernes gode fidus-serie fortsætter februar ud.

Vi krydser fingre!

Dagens Fidus findes hér: http://www.betxpert.com/ekspert/fidus/