De sydamerikanske Mesterskaber - Copa América - starter natten til lørdag. Få et overblik over grupper, odds, analyser og TV-kampe her...

Fodboldelskere bliver forkælet med den ene slutrunde efter den anden denne sommer, og nu er turen så kommet til 2011-udgaven af Copa América.

Den sydamerikanske mesterskabsturnering kører fra 2. til 24. juli i Argentina og opbygningen tæller tre grupper med fire hold i hver:

Gruppe A

Argentina

Columbia

Costa Rica

Bolivia

Gruppe B

Brasilien

Paraguay

Ecuador

Venezuela

Gruppe C

Uruguay

Chile

Peru

Mexico

Nummer et og to i hver gruppe samt de to bedste tredjepladser avancerer til knockoutfasen. I forhold til sidste omgang Copa America spilles der nu med ekstratid i knockoutfasen hvis kampen ender uafgjort i regulær tid.

Hvem nupper titlen?

Værterne fra Argentina er naturlige favoritter og fås til odds 2,00 hos bl.a. bet365*. Brasilien kommer selvsagt ikke langt efter - her er Betway førende med 3,20.

Spørgsmålet er så om det bliver tango- eller samba-bold....?

BetXperts sydamerikanske ekspert, Frank Pilantra, har fundet værdi i at Argentina bliver sydamerikanske mestre: http://www.betxpert.com/ekspert/tips/vinder-af-copa-america-argentina

Fra de to sydamerikanske mastodonter er der langt ned til de nærmeste forfølgere. Uruguay og Chile står ifølge bookmakerne med de bedste kort på hånden til at kunne skabe overraskelsen (hhv. odds 12, bwin* og odds 16, Unibet*).

Også Frank Pilantra forventer, at de to hold klarer sig godt ved slutrunden og anbefaler et spil på at Chile og Uruguay bliver etter og toer i Gruppe C (rækkefølge underordnet): http://www.betxpert.com/ekspert/tips/slutplacering-i-gruppe-c-uruguay-og-chile-i-top2 samt et vinderspil på Chile som vinder af gruppen: http://www.betxpert.com/ekspert/tips/vinder-af-gruppe-c-chile

Costa Rica (der blev inviteret til turneringen på bekostning af uheldsramte Japan) levnes ikke mange chancer af bookmakerne; højeste odds fås til 301 hos Paddy Power. Først og fremmest skyldes det, at samtlige A-landsholdsspillere fra Costa Rica har deltaget i Gold Cup og derfor ikke er med her, men i en gruppe med Argentina, Columbia og Bolivia er vilkårerne altid hårde.

Frank Pilantra forventer da heller ikke, at Costa Rica går videre fra gruppen: http://www.betxpert.com/ekspert/tips/gruppe-a-costa-rica-kvalificerer-sig-ikke-til-kvartfinalerne

Solid TV-dækning og analyser på BetXpert

Samtlige 26 kampe kan opleves direkte på CANAL+ Sport 1 og i HD på CANAL+ Sport HD. CANAL+ Sport pakken er netop nedsat til Kr. 89,- om måneden, hvilket udover Copa América giver adgang til masser af store sportsrettigheder som f.eks. Primera Division,  Serie A, NBA og ATP Tennis.

Bemærk at CANAL9 viser 2 af de 26 kampe kampe fra Copa América. Du kan se hvilke i oversigten til højre i denne artikel: http://www.betxpert.com/artikel/copa-america-paa-canal eller i vores TV Guide: http://www.betxpert.com/tvguide

 

Her på BetXpert vil vi naturligvis dække turneringen; der er allerede syv tips ude og flere kommer på løbende, så hold øje med siden de næste uger!