Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Lørdag d. 9. maj begynder den 98. udgave af Giro d’ Italia i San Lorenzo med en 17.6 kilometer lang holdtidskørsel.

Tinkoff – Saxos ni udvalgte ryttere holder klar på startstregen med ét eneste formål: At vinde Giroen for holdets ubetingede stjerne, spanske Alberto Contador. Contador vandt Giroen både i 2008 og 2011. Sejren i 2011 blev dog efterfølgende frataget den vævre, spanske bjergrytter pga. den nok så omtalte ”bøf-sag”.

I årets udgave af Giro d’ Italia fremstår Alberto Contador som den ubetingede største favorit til den samlede sejr, når feltet om tre ugers tid rammer Milano. Så stor favorit at Contador ene mand er favorit sammenlignet med samtlige ryttere i feltet.

Danske Spil* giver odds 1.75 på en samlet sejr til Tinkoff – Saxos største stjerne, mens Giro-sejr til resten af feltet udbetaler odds 1.95. Oddssætter Jeppe Helbo Jensen uddyber årsagen til denne markante favoritværdighed.

- Contador vandt i suveræn stil Vuelta a Espana sidste år, da han senest stillede til start i én af de store tre ugers rundture. Contador har længe fokuseret på at være i topform til årets Giro d’ Italia, og da han samtidig er bakket op af et rigtig stærkt hold i form af Kreuziger, Rogers og Basso, skal Contador i vores optik være klar favorit til den samlede Giro-sejr i år.

Nærmeste udfordrer til Alberto Contador kommer ifølge oddssætteren fra australsk kant.

- Vi har Richie Porte fra SKY-holdet som klar næstfavorit. Porte har vist storform i år og vundet både Paris-Nice og Katalonien Rundt i foråret. Derudover har australieren også et meget stærkt hold i ryggen i form af klatrere som König, Nieve og Henao, siger Jeppe Helbo Jensen.

Tror du på Richie Porte står øverst på podiet i Milano er der odds 3.50 at hente, men Rigoberto Uran kan spilles til odds 8.50.

Se udvalgte odds fra Danske Spil* på årets Giro d’ Italia-vinder her:

Giro d’ Italia – Hvem vinder?

Alberto Contador                                       odds 1.75

Alberto Contador vinder ikke Giroen           odds 1.95

Richie Porte                                              odds 3.50

Rigoberto Uran                                          odds 8.50

Fabio Aru                                                  odds 10.00

Domenico Pozzovivo                                  odds 16.00

Ilnur Zakarin                                             odds 20.00

Roman Kreuziger                                       odds 30.00