Torsdag møder FC Midtjylland PAOK i playoffrunden i Conference League. Første opgør spilles på MCH Arena. BetXpert bringer her forskellige odds på FCM - PAOK.

Torsdag indledes playoffrunden i Conference League, hvor de sidste otte hold til ottendedelsfinalerne i turneringen skal findes. I playoffrunden er både FC Midtjylland og Randers at finde, mens FCK qua deres førsteplads i deres gruppe allerede er klar til ottendedelsfinalen. 


FC Midtjylland blev skuffende blot nummer tre i deres Europa League-gruppe, men en tredjeplads i Europa League-gruppespillet er lig med en plads i Conference Leagues knockoutfase, så det er da en trøst for de danske vicemestre. 

Midtjyllands modstander i playoffrunden er græske PAOK, som FCK jo var i gruppe med. Grækerne sejrede endda med 2-1 i Parken, men på eget græs i Thessaloniki tabte de med selvsamme cifre til FCK.

Odds på FCM - PAOK

Herunder finder du de bedste odds på FCM - PAOK. Der er kampstart torsdag aften klokken 18.45, og du kan følge kampen direkte på TV 2 Sport X og TV 2 Play. 

Odds på FC Midtjylland - PAOK (1X2) Højeste odds Bookmaker
FC Midtjylland 2,10
Uafgjort 3,66
PAOK 3,80
Hvor mange mål scores der? Højeste odds Bookmaker
Over 2,5 mål 2,01
Under 2,5 mål 1,89
FCM - PAOK odds (begge hold scorer) Højeste odds Bookmaker
Ja 1,83
Nej 2,02
Målscorer i FCM - PAOK Højeste odds Bookmaker
Júnior Brumado scorer 2,65
Evander scorer 3,50
Gustav Isaksen scorer 3,60
Chuba Akpom scorer 4,00
Max Meyer scorer 4,60
Andrija Zivkovic scorer 5,80
Jasmin Kurtic scorer 7,00

Odds på FCM - PAOK er senest opdateret onsdag den 16. februar klokken 11.22.

Spil på FCM - PAOK hos Tipwin

Som det fremgår af den øverste tabel herover, så har bookmakerne FC Midtjylland som favoritter i første opgør på MCH Arena. Du kan få odds 2,10 på FCM-sejren hos Tipwin*, mens uafgjort giver odds 3,66 hos Marathonbet, og 2-tallet giver pengene 3,80 gange igen hos bet365*.

BetXpert fodboldekspert Weberen har et spilforslag til FCM - PAOK, og eksperten tror på hjemmesejren.

FCM vinder kampen: Odds 2,10 hos Tipwin*

BetXperts Weberen tror på FCM-sejr i torsdagens opgør mod PAOK. Det begrunder han blandt andet med, at FCM har hentet nogle spændende spillere ind og samtidig har sorteret ud i den utilfredse del af truppen. Du kan læse Weberens spilforslag til FCM - PAOK i fuld længde her.

Hvis du er interesseret i at se spilforslag fra BetXperts ekspertpanel, kan du finde dem alle her.

FC Midtjylland har ikke spillet en kamp af betydning i over to måneder, mens PAOK allerede har spillet ni betydningsfulde kampe i år. Det kan måske vise sig at være en lille fordel for grækerne. 

FCM ligger nummer et i Superligaen, der starter op igen i den kommende weekend. PAOK ligger nummer to i den græske Super League, og her er de ni point efter suveræne Olympiakos, der endnu ikke har tabt i denne sæson i ligaen. 

Godt humør ved gårsdagens FCM-træning

BetXpert har talt med Oliver Okstrøm, der dækker FC Midtjylland for Tipsbladet. Okstrøm overværede tirsdagens FCM-træning, og her så han flere positive takter. 

- Jeg fik set et FCM-hold, som virker meget opsatte og seriøse, men også har et godt humør på, fortæller Oliver Okstrøm og fortsætter:

- Der bliver arbejdet meget detaljeret med, hvordan de skal gøre i alle mulige situationer, så træningen er fyldt med afbrydelser, hvor de bliver instrueret i, hvad gør galt i den og den situation.

Oliver Okstrøm lagde særligt mærke til Pione Sisto ved FC Midtjyllands træning tirsdag.

- Jeg lægger altid mærke til dem, som bliver lidt ekstra for at selvtræne. Der var Sisto med så længe, at han nok var ved at komme for sent til noget andet.

- Han virker meget tændt på at komme i gang igen, synes jeg. Det gælder også i den almindelige træning, og så lavede han et drøn af et mål i testkampen mod Vålerenga, som han nok stadig kan leve højt på, siger Oliver Okstrøm.

Netop testkampen mod Vålerenga vandt FCM med 3-1. Foruden Pione Sisto kom Raphael Onyedika og Joel Andersson på tavlen for midtjyderne i den kamp. 

Bud på startopstillinger

FCM: Olafsson - Dalsgaard, Sviatchenko, Juninho - Andersson, Onyedika, Evander, Paulinho - Isaksen, Brumado, Sisto

PAOK: Paschalakis - Sastre, Mihaj, Crespo, Vierinha - Augusto, Tsingaras - Murg, Biseswar, Zivkovic - Akpom

Max Meyer og Vágner Love kan begge få officiel FCM-debut i torsdagens kamp, og det tror Oliver Okstrøm også på, de får.

- Meyer og Love er helt sikkert nogle, der kan blive kastet ind i opgøret, lyder det fra Okstrøm.