Uruguay og Italien mødes denne søndag i bronzekampen ved Confederations Cup. Vi har set lidt på tidligere bronzekampe og også kigget på målscorer-odds.

Vi skal i denne weekend have afgjort drømmefinalen mellem de brasilianske værter og spanske verdensmestre, men inden da byder ´Arena Fonte Nova` i Salvador på en appetitvækkende forret med bronzekampen mellem Uruguay og Italien.

Det plejer som regel at være nogle ganske underholdende og målrige kampe, hvor der oftest spilles lidt mere for galleriet, og der er ikke altid den store defensive disciplin hos spillerne i disse bronzekampe.

Både Uruguay og Italien har leveret flot fodbold, flere fantastiske pragtmål og underholdning til fodboldfansene på lægterne ved dette Confederations Cup-turnering, men de havde selvfølgelig håbet på en plads i finalen efter forrygende præstationer i semifinalen, og stjernespillere som Pirlo, Buffon, Suarez og Cavani får nu lov til at lukke ned for en lang sæson med denne ´showkamp´.

Hvis vi ser på de seneste bronzekampe i Confederations Cup og ved VM slutrunderne, så kan vi godt glæde os til en målrig affære i Salvador.

Seneste bronzekampe ved VM og Confederations Cup

VM 2010: Tyskland 3-2 Uruguay
Confederations Cup 2009: Spanien 3-2 Sydafrika (e.f.s) 
VM 2006: Tyskland 3-1 Portugal
Confederations Cup 2005: Tyskland 4-3 Mexico (e.f.s)
VM 2002: Sydkorea 2-3 Tyrkiet
Confederations Cup 2001: Australien 1-0 Brasilien

Udvalgte målscorer-odds

Lige nu er Ladbrokes førende på markedet med deres odds 1,75 for "Over 2,5 Scoringer", men der er selvfølgelig også masser af andre special-spil til dette opgør mellem Uruguay og Italien. Man kunne f.eks forsøge at ramme et godt målscorer-odds.

Målscorer i kampen

Bedste odds Bookmaker
Luis Suarez 2,62
Ladbrokes
Alberto Gilardino 2,85
Betsafe
Edinson Cavani 3,25 Ladbrokes
Diego Forlan 3,50 Ladbrokes
Stephan El Shaarawy 3,60 Betsafe
Sebastian Giovinco 3,60 Betsafe
Abel Hernandez 3,70 Betsafe