BetXpert byder velkommen tilbage til Peter Seeberg, dygtig NHL-ekspert der samler staven op efter 4 års fravær fra panelet. Se hans comeback-tip.

Det drejer sig om nattens østkystkamp mellem New York Islanders og Washington Capitals - hvor Peter anbefaler et spil på hovedstadens drenge.

Peter skrev 467 tips for os fra 2003 til 2011 (se hans ekspertside) - og noterede sig for en flot tilbagebetaling på 109%. Og nu er han altså tilbage med blod på tanden og i øvrigt i fin form. Det seneste års tid har han en tilbagebetaling på 110% for 500 private spil.


Peters analysemetode

Han fortæller:

Jeg anvender en værdisætning som tager udgangspunkt i en vurdering af et holds angreb, forsvar og goalie. Til denne grundvurdering bruger jeg, udover de gængse måder at bedømme spillere på, også nogle af de nye analysemetoder som er vokset frem indenfor de sneste år i hockey-community.

Der er omkring hockey-analyse vokset et communilty som har søgt at analysere sådan lidt "moneyball" agtigt, hvor man forsøger at analysere og bedømme spillerne ud fra andre metoder end de gængse (som hvor mange mål og assist en spiller har lavet). Her er man inspireret af bl.a. baseball som i mange år har fundet forskellige nye måder at analysere en spillers styrke og værdi på.

Derudover tager jeg udgangspunkt i et holds aktuelle præstationer ude/hjemme, indbyrdes opgør, back-to-back kampe, special teams samt ikke mindst aktuelle teamnews.
 
Brygget sammen i en matematisk model giver ovenstående mig nogle procenter til kampene som i denne sæson har givet mig forbavsende gode resultater.