Sponsoreret indhold fra Danske Spil

Lad os kigge nærmere på den kommende NFL-sæson og hvilke væddemål, der er værd at spille på henover sæsonen. 

Jeg får to spørgsmål mere end alle andre hvert år: Hvem vinder Vild med dans og Hvem vinder Super Bowl? Mine bud er lige så gode som dine, og for begge konkurrencer gælder det, at man ofte bliver overrasket. Ikke et ord mere om dans i denne artikel, jo måske touchdown-dans, men så heller ikke mere. 

Til gengæld er her oddsene fra Danske Spil* på de 8 største favoritter i NFL i år: 
Seattle Seahawks oods 9,00 
New England Patriots odds 9,00 
Carolina Panthers odds 9,50 
Green Bay Packers odds 9,50 
Pittsburgh Steelers odds 11,00 
Arizona Cardinals odds 11,00 
Cincinnati Bengals odds 15,00 
Denver Broncos odds 20,00 

Danske Spil* tror altså på en Super Bowl mellem Seattle Seahawks og New England Patriots, og dermed en gentagelse af den vanvittige finale for to år siden, hvor Seahawks tabte på deres sidste offensive spil. Du kan spille på, at de mødes i Super Bowl til odds 25. Jeg tror mere på Pittsburgh Steelers fra AFC-halvdelen til odds 11, men jeg synes der er tre andre hold, der giver lidt større odds som er værd at spille på. 

Outsidere 
Min helt store (og realistiske) outsider er Houston Texans. De har alle brikker på plads, og vi mangler kun at se om den nye quarterback Brock Osweiler kan leve op til sin store kontrakt. Lykkes det, kan de gå hele vejen og det er der flotte odds 35 på igen. På samme odds finder du New York Giants. Det er også en af mine store outsidere, og der kender vi quarterbacken - på godt og ondt. Men Eli Manning har masser af våben, og måske i år også et forsvar. Giants kunne sagtens overraske. Den sidste skal du tage med et gran salt, fordi jeg nogle gange lader det lilla blod i mine årer løbe af med mig. Minnesota Vikings led et kæmpe slag, da QB Teddy Bridgewater blev skadet, men de reagerede hurtigt og hentede Sam Bradford ind som erstatning. Vikings har et af ligaens bedste forsvar og et angreb med masser af potentiale, som vil hjælpe Bradford i gang. De giver odds 25 igen for en Super Bowl sejr, og det synes jeg det er værd at overveje. 

Outsidere til Super Bowl 
Houston Texans: odds 35,00 
NY Giants: odds 35,00 
Minnesota Vikings: odds 25,00 

Divisionsvindere 
Du kan spille på, hvem du vinder de otte divisioner, men som nævnt i toppen er flere af divisionerne helt åbne. Du behøver naturligvis ikke spille på alle divisioner, men du får her mine bedste forslag, hvor der er lidt gryn at hente: 
AFC South: Texans til odds 3,15 
AFC West: Oakland Raiders til odds 4,00 
NFC East: New York Giants til odds 2,80 
Kombinerer du de to første, er der odds 12,60 og kombinerer du alle tre, er der 35,3 at hente. 

Andre spilmuligheder 
Danske Spil* har masser af andre sjove spil på sæsonen, som f.eks. hvem bliver MVP, hvem bliver offensive rookie of the year, hvem laver flest sacks, hvor mange yards kaster Drew Brees etc. Gå ind og check de mange spil-varianter på Oddsets NFL-side, og så giver jeg dig her mine bedste spilforslag. 

MVP 
Min favorit: Ben Roethlisberger, odds 7,00 
Outsider: Todd Gurley, odds 18,00 

Flest touchdowns 
Min favorit: Devonta Freeman, odds 18,00 
Outsider: Allen Robinson, odds 30,00 

Offensive rookie of the year 
Alles favorit: Ezekiel Elliott: odds 2,10 
Outsider: Kenneth Dixon, odds 40 (RB, Ravens) 


Spil på NFL på Oddset!