Du kan følge Clara Tauson mod amerikanske Caroline Dolehide tirsdag kl. 17.30 i første runde af Miami Open-turneringen. Se her bookmakernes bedste odds og få vores guide til gratis livestream.

Se stream og odds for Clara Tauson hos Bet365

BetXpert holder dig løbende orienteret om Clara Tausons kampe. Vi fortæller dig, hvornår det danske tennishåb skal i aktion, hvor du finder din gratis streaming og som bonus får du en oversigt over bookmakernes bedste odds.

Odds på Caroline Dolehide - Clara Tauson

Clara Tauson har vist flot spil i de seneste kampe og bør have gode chancer for at besejre Caroline Dolehide, der er nr. 27 på verdensranglisten. Kampen spilles tirsdag den 19. marts kl. 17.30.

Caroline Dolehide - Clara Tauson

Du kan finde en oversigt over dagens tenniskampe i vores MatchCenter.

- Hun har fået Lars Christensen som træner og med den respekt, hun har for ham, der viser det sig, at hun nu spiser, træner og forbereder sig på en helt anden måde end tidligere. Hun har tabt nogle kilo, så hun er hurtigere, mere smidig og mere udholdende, så hun kan stå distancen i de lange kampe, som vi så mod Ostapenko.

  • TV 2's tennisekspert Peter Bastiansen har masser af rosende ord til Clara Tauson

Clara Tauson livestream: Se kampene gratis hos Bet365 

Bookmakeren Bet365 er selvfølgelig på banen, når det gælder gratis livestream af Clara Tausons kampe. Det kræver blot, at du har en konto hos spiludbyderen.

Bet365 vil guide dig igennem oprettelsen af en konto. Det tager under fem minutter. Husk at du skal være minimum 18 år.

Du skal have penge på din Bet365-spillekonto for at kunne hente gratis livestreaming af Clara Tausons kampe. Det er dog nok at have én øre stående for at kunne hente det direkte tennissignal. Hvis din konto står i nul, så skal du foretage en indbetaling for at kunne se med. Hos Bet365 lyder minimumsbeløbet for indbetalinger på 50 kr.

Det koster ikke noget at livestreame de mange spændende tenniskampe, og du behøver heller ikke at placere væddemål på matchen for at kunne se med.

Besøg Bet365

100 % velkomstbonus op til 1.000 kr

*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Læs anmeldelse
Stort udvalg
Tidlige odds
Markedets bedste livebetting
*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Omsætningskrav Væddemålskreditter fra 50 kr, op til 1.000 kr. Min. odds og væddemålsundtagelser gælder. Gevinster er eksklusive indsats for væddemålskreditter.
Husk at bruge Bet365 bonuskode ved tilmelding.
Yderligere vilkår Kun tilgængeligt for nye kunder.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Bet365 hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Her finder du livestream til Clara Tauson

Du kommer direkte til livestreamet af kampen ved at trykke dig ind på matchen hos Bet365 i menuen ude til venstre under "Tennis -->WTA --> Clara Tauson - Caroline Dolehide".

Du kan også finde kampene i liveoddsmenuen ved kampstart. Det er nemt at følge Clara Tauson live, hvis du har en konto hos Bet365.

Foto:  ADAM HAGY / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / GETTY IMAGES VIA AFP

Læs også vores store guide til Tennis i TV i dag

Livestream Clara Tauson gratis hos Unibet

Det er også muligt at følge Clara Tauson via gratis livestream i høj kvalitet hos Unibet. Proceduren er langt hen ad vejen den samme som hos Bet365, og det er simpelt og brugervenligt sat op.

Hvis du endnu ikke har en spillekonto hos Unibet, kan du klikke på knappen herunder og følge instrukserne for oprettelse af en konto. 

Besøg Unibet
Stort udvalg af sportsgrene
Ofte fokus på Skandinavien/DK
Stærk mobil platform
*Indeholder reklamelinks | stopspillet.dk | r&v gælder
Læs vilkår og betingelser her
Omsætningskrav 8.00x bonus til minimum odds 1,40.Benytter du dig af den maksimale bonus skal du altså omsætte for 8000 kr indenfor 60 dage for at spille den fulde bonus fri.

Yderligere vilkår Dette tilbud er tilgængeligt for udelukkende nye kunder, der er 18 år eller ældre. bosiddende i Danmark. Bonuspenge kan ikke benyttes på poker.
Regler og vilkår:  Vi henviser til Unibet hjemmeside for samtlige gældende vilkår og betingelser for denne bonus.

Er du allerede kunde hos den populære bookmaker, er det blot at finde kampen, enten pre-match eller i liveodds-sektionen, og klikke på play-ikonet.

Unibet trækker heller ikke nogle af dine penge, når du livestreamer hos dem.

Facts om Clara Tauson

  • Clara Tauson er født d. 21 december 2002 i København.
  • Den danske tennisspiller har vundet to WTA-turneringer i sin karriere, og det var begge i 2021: Lyon Open og Luxembourg Open.
  • Clara Tausons højeste placering på WTA-verdensrangliste er som nummer 33, og det var tilbage i februar 2022. Pt. ligger hun nummer 107.
  •  Clara Tauson er ifølge WTA Tourens hjemmeside oppe på en præmiesum på små 1,5 mio. US$.
  • Clara Tauson tog sit første danske mesterskab i single tilbage i 2016. Hun var bare 13 år og overtog dermed Caroline Wozniackis rekord som den yngste DM-seniorvinder.

Ofte stillede spørgsmål

Hvornår er Clara Tausons næste kamp?

Clara Tauson skal i aktion tirsdag den 19. marts klokken 17.30 i første runde af Miami Open. Her er modstanderen er amerikanske Caroline Dolehide.

Hvor kan jeg se Clara Tauson live?

Du kan se Clara Tausons kampe gratis på livestream hos Bet365 og Unibet.

 Hvad er den højeste placering, som Clara Tauson har haft på verdensranglisten?

Clara Tausons har været oppe som nummer 33 på WTAs verdensrangliste, og det var tilbage i februar 2022.

 Hvor mange WTA-turneringer har Clara Tauson vundet?

Clara har indtil videre vundet to WTA-titler: Lyon Open (2021) og Luxembourg Open (2021).