Der er kvartfinalebilletter på spil i returkampene i Champions League-slutspillet, hvor der er lagt op til nogle spændende opgør. Læs Pilantras gennemgang af opgørene og se bookmakernes odds

Efter gruppespil og første runde i ottendelsfinalerne bevæger vi os nu ind i den ultraspændende og afgørende fase i Champions League. Vi tager hul på de første fire returkampe, hvor der nok er mest fokus på Zlatan Ibrahimovic og PSG-kammeraternes besøg på Stamford Bridge mod de forsvarende engelske mestre fra Chelsea.

Der er også garanti for spænding i Skt. Petersborg, hvor Benfica skal forsvare deres 1-0 føring fra første opgør mod Zenit, mens Lasse Nielsen og Gent ser ud til at komme på en svær opgave mod Nicklas Bendtners Wolfsburg.

Endelig tager Real Madrid imod Roma, hvor den spanske kongeklub kan finde selvtillid i en 2-0 sejr i den italienske hovedstad.

Går alle favoritterne videre eller får vi nogle overraskende resultater i returkampene?

Roma jagter miraklet på Bernabéu

Det er umiddelbart svært at forestille sig, at Real Madrid skulle tillade, at der kom spænding om udfaldet af denne returkamp. Den franske træner Zinedine Zidane satser på at redde en mislykket sæson med CL-succes og med en 2-0 sejr i bagagen bør Real Madrid ikke være bekymrede om videre kvalifikation.

 

Roma har dog vist rigtig god form i den italienske Serie A med 7 sejre i træk, senest en forrygende 4-1 triumf mod Fiorentina. Der er ikke de store forventninger til romernes chancer, men spiller de frisk stil og tør udfordre Real Madrid-defensiven, så kan nyankomne bomber El Shaarawy måske skabe en sensation på Santiago Bernabéu.

 

Tirsdag 8. marts kl. 20:45 (Se MatchCenter)

Real Madrid
Uafgjort Roma
1,45 5,25 8,20
Unibet
NordicBet
Cashpoint

Wolfsburg favorit i ´det skjulte opgør´

Med fokus er rettet mod Cristiano Ronaldo og Real Madrid-stjernenes opgør mod Roma, så vil de færreste fodboldfans nok vælge at følge med i dette opgør.

 

Det er sandsynligvis sidste aktion fra en dansk spiller i denne udgave af Champions League, når Lasse Nielsen indtager pladsen i midterforsvaret hos Gent. Wolfsburg scorede hele tre gange i første opgør, men med to Gent-scoringer i de sidste 10 minutter er der dog stadig håb om spænding.

 

Ustabile Wolfsburg har gang i en skuffende sæson i Bundesligaen, men på Volkswagen Arena er de naturligvis massive favoritter til at kvalificere sig til næste runde.

 

Tirsdag 8.marts kl. 20:45 (Se MatchCenter)

Wolfsburg Uafgjort Gent
1,57 4,33 6,00
Tipico
Sportingbet
Danske Spil

Jonas kan igen blive CL-helt for Benfica

Benfica-angriberen Jonas fik i slutminutterne overlistet Zenit-keeper Lodygin og portugiserne kan dermed tage en smal 1-0 føring med til dette helt åbne retur-opgør.

Benfica kan være fristet til at satse offensivt og gå efter at score et vigtigt udebane-mål, der vil betyde at Zenit skal score hele tre gange for at gå videre. Kan den russiske defensiv holder den brandvarme Jonas (26 mål i 24 ligakampe) fra at komme på måltavlen eller vil den brasilianske topscorer igen finde vej til netmaskerne?

Jonas scorer i kampen til odds 3,40 hos Unibet*

Siden skiftet fra Valencia har Jonas været ustoppelig og scoret 59 mål efter 67 kampe i Benfica-trøjen. Han er afgjort deres største angrebsstjerne, men er der værdi i oddset? Jeg er i tvivl, da Benfica jo kan være tilfredse, så længe der står 0-0 på måltavlen.

Der må imidlertid være en god portion respekt i Benfica-lejren, da Zenit bestemt også har et godt hold med profiler som argentinske Garay i forsvaret, Danny på midtbanen og bomstærke Hulk i front.

 

Onsdag 9. marts kl. 18:00 (Se MatchCenter)

Zenit Uafgjort Benfica
2,05 3,50 3,85
Danske Spil
Sportingbet
Cashpoint

Chelsea-PSG: Over 2,5 mål til odds 2,15 hos Nordicbet*

Vi fik 3 mål i det første opgør i Paris, og der kan også komme gang i netmaskerne i returkampen i London. Chelsea skal frem og score mindst 1 mål for at gå videre, mens PSG burde kunne udfordre et svækket Chelsea-forsvar.
Læs analyse

Chelsea-sensation på Stamford Bridge?

Chelsea-manager Guus Hiddink vil stå som mirakelmager, hvis det lykkes at få CL-succes efter den erfarne hollænder overtog et kriseramt mandskab efter José Mourinhos rablende skøre ledelsesstil havde efterladt en sårbar klub i intern strid.

Det har set ganske fornuftigt ud for Chelsea under Hiddink, men det ligner en stor udfordring i denne returkamp mod franske PSG, der tromler afsted med Di Maria, Zlatan og Cavani blandt de mest iøjnefaldende stjernespillere.

I første kamp fik midtbaneslideren Mikel scoret et vigtigt udebanemål på Parc des Princes inden indskiftede Cavani blev matchvinder med scoringer til 2-1. Det vil sige, at Chelsea vil gå videre med en 1-0 sejr, men det kan selvfølgelig blive meget vanskeligt at holde PSG-offensiven fra at komme på måltavlen.

 

Onsdag 9. marts kl. 20:45 (Se MatchCenter)

Chelsea Uafgjort PSG
2,70 3,40 2,75
Bet365 Unibet
Sportingbet

Hvem går videre til kvartfinalerne:

Bedste odds Bookmaker
Chelsea: 3,10 Unibet
PSG: 1,40
Betsafe