I anden afdeling af CL-konkurrencen var romerne på spil, hvor AS Roma tirsdag mødte Manchester United og Lazio onsdag tog imod Real Madrid. I modsætning til første delkonkurrence var der ingen der formåede at gætte alle ti udfald korrekt. Flere var dog tæt på, men i sidste ende var der kun én mand på toppen.

I tirsdagens kamp vandt Manchester United, og levede dermed op til favoritværdigheden - dog uden at gentage sidste års 7-1 sejr. Kampens enlige mål faldt midt i anden halvleg, scoret af hjemmeholdets Wayne Rooney.
Onsdagskampen var endnu mere spændende, og så to dobbelte målscorer i et målrigt remis, hvor Lazios udligning til 2-2 faldt et kvarter før tid.

I toppen af runden ligger hele 15 brugere inden for 0,30 point, og endnu en gang måtte tiebreakeren i brug for at bestemme rundens vindere. Alle tre ramte 9 ud af 10, men "derby" fik blandet kortene bedst og samlede 0,10 point mere end "Søren" og "vargas63". Sorteper landede hos "gambler_gb", som med et gæt på blot tre mål i de to kampe var ét mål dårligere end sine konkurrenter.
Dog kan det forestilles at "gambler_gb" er ganske godt tilfreds, da han i første delkonkurrencer var blandt præmiemodtagerne og nu ligger alene i front i den samlede konkurrence om en VIP-tur til Bernabeu.

Præmierne i anden delkonkurrence er sponsoreret af Bwin*, og fordeler sig således:
1 - 1.000 DKK: derby
2 - 500 DKK: Søren
3 - 500 DKK: vargas63

Alle vindere vil blive kontaktet direkte af BetXpert.

Se resultatet af anden runde, og foreløbig stilling for den samlede konkurrence, her:
http://www.betxpert.com/competitions/cl2007/

Næste runde i Champions League afvikles 23. og 24. oktober, og tredie delkonkurrence åbnes d. 22. oktober kl. 10.00