Efter et par runder i CL-konkurrencen, hvor der måtte lodtrækning til for at finde vinderne, er det denne gang noget lettere at placere æren. I femte afdeling var der blot én mand alene på toppen.
I tirsdagens kamp mellem Lyon og FC Barcelona var der flere høje odds at hente, da kampen (som tippet af BetXperts CL-team) endte uafgjort, både ved pausen og fuld tid. I onsdagens kamp var der også pæne odds at hente, da Werder Bremen slog Real Madrid 3-2 (2,80) og var i front ved pausen (3,40).

Femte rundes vinder formåede at ramme 9 af 10 tegn, og satte endda prikken over i'et ved også at tippe det rigtige antal mål i de to kampe. I alt faldt der 9 scoringer - imponerende tip af "strunz".

På de sekundære placeringer måtte tie-breakeren i brug, da tre mand alle havde samlet 18,05 point sammen. "Hagested" var dog længst fra, og må tage til takke med den noget lunkne fjerdeplads. Præmierne fordeler sig således:

1 - 1.000 DKK: strunz
2- 500 DKK: stryhn
3 - 500 DKK: lfclrj

Alle præmier udbetales er sponsoreret af, og udbetales til en spillekonto ved, bwin*. Vinderne kontaktes direkte af BetXpert.

Den samlede konkurrence

Ikke nok med at bwin * har sponsoreret pengepræmier til konkurrencen, har de også stillet førstepladsen til rådighed. En fuldt betalt VIP-tur til en Real Madrid kamp på Bernabeu. Der har været rift om førstepræmien, og indtil videre har hele 951 deltaget i konkurrencen.
Efter femte afdeling er der fortsat bud efter førstepladsen, hvor en lille snes umiddelbart sidder i førersædet. Blot 7,26 point skiller nummer 17 "kusko" fra nummer 1 "Xguro".

Sidste afdeling i konkurrencen åbnes 10. december kl. 10.00 og afvikles d. 11-12. december. Skulle du være uden den store chance for at tage turen sydpå til Bernabeu, så fortvivl ikke - der er også præmier for 6. runde!