I denne, den næstsidste, omgang af CL-konkurrencen er det de to spanske storhold Real Madrid og FC Barcelona, der drager ud for at sikre sig videre avancement i den prestigefyldte turnering. For de tidligere galacticos er det "buten und binne - wagen und winnen" som man siger i Bremen, hvilket er plattysk og betyder "ude og inde - vove og vinde". For med en sejr er Real Madrid sikre på deltagelse i de afsluttende playoff runder. For FC Barcelonas vedkommende vil det ene point på udebane mod Lyon være nok til at komme videre, men de catalanske kæmper er ikke just kendt for at lurepasse den og der synes at være en ganske interessant kamp i vente. Med en fransk sejr vil der være helt åbent før sidste indledende runde. Kan du forudse hvad vej vinden blæser i disse tætte opgør - så skal du deltage i vores Champions League konkurrence!

CL konkurrencen vil være aktiv over hele efterårets gruppespil i Champions League, med 6 enkeltstående konkurrencer, og én samlet. I hver delkonkurrence er der 2.000 kr på spil, mens der i den samlede konkurrence bl.a. er en VIP-tur til en Real Madrid kamp på Bernabeu på højkant til den dygtigste tipper over de seks enkelt-runder! Og deltagelse er naturligvis helt og aldeles gratis!

Konkurrence konceptet

Bwin * er en af markedets førende når det kommer til et stort udvalg af spil. Her er Champions League bestemt ikke en undtagelse, hvor Bwin * tilbyder en lang række specialspil. Dit mål i konkurrencen er at tippe korrekt på netop disse specialspil.
For hver af de to TV-kampe (vist tirsdag og onsdag på 3+) udvælger vi fem spil, hvor du skal tippe udfaldene. I denne omgang gælder det Manchester United-Roma og Lazio-Real Madrid.

Klik dig ind på anden del af konkurrencen og kæmå med om præmierne. Husk at afgive dine tip inden kampstart for første kamp, som er tirsdag 20.45:

http://www.betxpert.com/competitions/cl2007